Sõidueksami sooritamine?


helje
Postitusi: 1
Liitunud: 21 Juun 2017, 15:54
Tänatud: 4 korda

Re: Sõidueksami sooritamine?

Lugemata postitus Postitas helje »

Sai ka täna eksam tehtud. Üllatavalt lihtne oli tõesti.
Sõidumarsruut oleneb suuresti eksaminaatorist, kõhn, lühike mees viib maanteele, teine mees laseb liikuda pigem linnas sees.
Tehnilist poolt ta pmts ei viitsinud kuulatagi, küsis algul, et millest tuleb alustada enne sõitu, rääkisin siis ilusti asjad ära. Tulesid ei tahtnud näha.
Kuna täna oli nii tugev tuul, siis maanteel ei pidanud (ei saanudki väga) sõita maksimaalse kiirusega, ehk 110 km/h, aga ta ütles ka juba algul, et ta ei saa sellise ilma puhul oodata, et sõidaksin maksimaalse kiirusega, et hea on, kui on vähemal 90 sees, aga tuleb sõita nii, et oleks ohutu.
Kui rahulikult võtta, saab hakkama.
Ise ei lähe tegelikult üldse kiirelt närvi, aga täna tundsin küll, et ei olnud õige päev. Kui muidu õppesõidu ajal tundsin ennast väga mugavalt ja kindlalt sadulas, siis täna oli küll tunne, nagu sõidaks esimest/teist korda.
Kuigi üht-teist oli konarlikku, siis sain sooritatud ja veidi norimisi oli küll mõne koha peal, siis muidu oli kõik okei.
Platsil tasub ka rahulikult võtta, hea et kõiki harjutusi saab sooritada kaks korda, kui esimesel korral ebaõnnestubki, saab ennast teiseks korraks kokku võtta. Ja kiiruse saavutamine on kohati nii ja naa. Endal 50 pidurdamisel küll vist õige kiirus ei olnud, aga midagi ei öelnud.
Ise enda sõiduga küll täielikult rahule ei jäänud, aga eks kõik tuleb kogemusega.
Edu teistele, kellel see veel ees on. :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”