Hälvik- Mootorratturid


will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas will111 »

päris kõigest jutust ei saanud vist praegu täielikult aru, aga ainuüksi see väide, et enamikel eesti teedel ei mahu kõrvuti kaks autot ja ratas, on ikka tegelikult täiesti absurdne. kui laiad siis need enamik eesti teid on? olen kuskil lugenud et üks sõidurada on 3.5m, topelt siis 7m. ma ei tea, kas see on koos või ilma "joone kõrvale" jääva asfaltribaga aga ükskõik kummal juhul mahuvad sinna kõrvuti kaks autot ja ükskõik milline ratas. ja mitte ainult kõrvuti seisma vaid vajadusel ka üksteisest mööduma.

ja ma ei saa hästi aru, milleks on kellegi "eest" tarvis jalgrattaga kangesti kuskile "hoida". kas jalgratta ja misiganes muu sõiduki vahele tekib mingi seletamatu magnetväli, et siis kui see vahekaugus mõnikord tõepoolest jääbki väiksem kui 1.5m, lendad kohe selle müstilise välja mõjul uppi, või lausa kisub see jõuga sind järsku auto rataste alla? ma olen piisavalt oma elus rattaga sõitnud, väga palju ka sel ajal kui mingeid kampaaniaid ei tehtud ning autoteede ääres servajooni üldse polnudki. sai sõidetud mööda asfalti kenasti, no sõitis vahel ehk keegi lähemalt mööda, so what? kui hirm väga suur oli eks siis keerasin ise kruusa peale korraks.

aga noh, kui sõitsid joone ja serva vahel ning seal tehti tõepoolest miski 10cm napikas siis muidugi tunnen kaasa, see ilmselt mõnus kogemus ei ole ja tõesti ei saa aru mida too tsiklist taotles. muidugi sel juhul pidi too tüüp ise ka sõitma sisuliselt lenksuots joonel. võibolla oli mingi kättemaksuaktsioo käsil...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”