Huvitav, kauaks neid navisid on?

Kasutaja avatar

Jesper
Postitusi: 2195
Liitunud: 12 Mär 2015, 07:03
Tänanud: 243 korda
Tänatud: 555 korda

Re: Huvitav, kauaks neid navisid on?

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Probleem on selles, et moblade ja äppide kvaliteedistandardid on umbes viis suurusjärku madalamad kui dedicated seadmete omad. Jah, vahel peab ka fotokat või navit siit-sealt natuke kohendama-seadistama, aga põhimõtteliselt sellist asja ei ole et võtad kotist välja ja järsku on kõik nupud teiste kohtade peal. Agile-shmagile-startup-pivot. Ma muideks ei räägi siin niisama mingit ideoloogilist pläma, vaid olen reaalselt erinevates välioludes (nii sõidukiga kui ilma) need kõikvõimalikud moblalahendused läbi proovinud ja sõelale pole midagi jäänud. Vahel kulub marjaks ära, nagu multitööriist on ka vahel tore asi mida omada, aga klassivahe on ikka väga selge ja reljeefne.

Samas kui keegi võtabki seda mobla putitamist omaette hobina ja on õnnelik, siis mis minul selle vastu saab olla. Ma näiteks veensin hiljuti oma 24€ maksva wifi ruuteri igasugu asju tegema, mida ta tehasest teha ei osanud, sest tundus lihtsalt toreda ajaviitena. Samas kuna mobla konffimine ei ole mu hobi, siis on see töö, ja sea laulma õpetamise asemel oma päris tööd tehes saan ma suure tõenäosusega poest üsna vinge GPS-i tuua. Rääkimata kasutatud asjade turust.

Noja kui keegi tuleb ütlema et "aga enamikele inimestele piisab ka...", siis enamik inimesi valib ka Keskerakonda ja vahib Kanal 2-te eksole.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”