Mobiiltelefoni kinnitamine mootorratta lenksule

Kasutaja avatar

iSlanderADV
Mode
Postitusi: 557
Liitunud: 25 Mai 2014, 19:21
Tsikkel: Honda CRF1000L
Asukoht: EU
Tänanud: 180 korda
Tänatud: 120 korda
Kontakt:

Re: Mobiiltelefoni kinnitamine mootorratta lenksule

Lugemata postitus Postitas iSlanderADV »

Ovarod kirjutas:
Ronk kirjutas:

See X-grip ei ole väga hea, kui tahad kasutada seda ka asfaldilt väljas ning oleks tihti vaja telefoni välja võtta (näiteks orienteerumine). Pika interneti otsingu peale, selgus et see pidi üks päris hea olema http://www.rammount.com/part/RAM-HOL-PD3U

Üks proovis seda isegi endurot sõites ja kuskil krossirajal ning telefon püsis sees. X-gripi kohta olen näinud videot, kus see maanteel suurema kiirusega ka ära lendas. Aga muidu RAM täitsa tore asi tõesti. Hiljem kui vaja, pole ehitad midagi uut.

Julgeks küll seda lingiga mainitut soovitada. Mul see on olnud ca 30k km peal, millest arvestatav osa ikka kruusateid, võsa, liiva ja mida iganest veel, mis raputab, põrutab ja väristab. Kaks erinevat telefoni on seal sees püsinud ning seda ka külje maha panemistel.
Eelneva teemaga haakuvana võiks mainida, et telefoniks Samsung Xcover3, mis peaks olema vee ja põrutuskindel ning siiani on ennast ära tõestanud ka GPS'ina kasutades vägagi ning töötanud edukalt ka paduvihmas. Sellel ka eraldi režiim, mis soodustab kindaga ekraani kasutamist nii et pole eraldi nutikinnast vaja. Pikematel matkadel USB vool küljes, mis suudab laadida kiiremini kui täisvõimsusel ekraan GPS'iga ja muusika mängimisega suudab kulutada. Tänu sellele eelnevale on minu arvamus küll, et eraldi tsiklinavi peale raha raiskama ei hakka, eriti kuna on mitmeid häid kaardi äppe, mis töötavad allalaetud kaartidega üle maailma niimoodi, et netti ei vaja.

Mul on nii see gradle kui xgrip kasutusel ja kummagi kohta pole ühtegi paha sõna õelda. Xgrip on leksil ja gradle kellade kohal

Nägemata Eesti orienteerumissari http://nägemataeesti.ee
TransEuroTrail Estonia https://transeurotrail.org/estonia

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”