Kas võib 110km/h alas rolleriga sõita?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7199
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1859 korda
Tänatud: 517 korda

Re: Kas võib 110km/h alas rolleriga sõita?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

P6rgukoer kirjutas:
urmas66 kirjutas:

Üks hull sõidab üsna tihti mingi 4 rattalise vurriga Sauelt linna ja tagasi.Selle 4 rattalisega ta vist eriti tee ääres ei taha sõita ja üritab esimese rea paremas servas sõita.Mis minu arust on ikka lollus kuubis,sest kiiruste vahe tagantulijatega on liiga suur ja fataalse lõpu võimalus vaga tõenäoline.Samas 2 rattalisi rollusid kimab mööda Pärnu mnt. 4 realist päris palju,aga need kõik ikka paremal pool servas ja ei sega kedagi.

ma sattusin ka mõni aasta tagasi oma töö veoautoga selle sama kaskadööri taha sõitma, siis sõitis ta Sauelt Keila poole ja ma sattusin kohe peale Saue viadukti ta taha ja ta sõitis täiesti naglalt keset oma sõidurada ja mu veokas üle 80 välja ei võtnud ja kiirendus 0-100km/h võttis aega igavesti ja päeva ajal on sellel teelõigul alati vastutulijaid ja ei leidnud mina võimalust temast mööda sõita (sõiduauto või tsikliga poleks seda probleemi arvatavasti olnud) nii me siis sõitsime kahekesi 40-ga Keilani välja, imekombel minu seljatagant tookord rekasid ei tulnud muidu oleksime ikka korraliku kolonniga seal veninud, oleks see raibe kasvõi kordagi teeserva tõmmanud aga ei... ta ju kõigiga võrdne liikleja. Arvan et 4 realise peal need "kuradi junnid" mind ei häirikski aga just 90 alas on need sunnikud risti jalus.

Ma arvasin,et tuleb Sauelt,aga tuleb siis ilmselt kaugemalt.Ma tulen Ääsmäe-hHrutee poolt ja olen teda näinud Kanamal maha sõitmas ja peale tulemas.Minu aju muidugi ei võtnud,et selle sitarattaga võib veel kaugemalt tulla :D

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”