Kas võib 110km/h alas rolleriga sõita?


will111
Postitusi: 5260
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Kas võib 110km/h alas rolleriga sõita?

Lugemata postitus Postitas will111 »

vastuseks püstitatud küsimusele, et kus siis võiks sellisega sõita...jah, justnimelt ainult linnas. kusjuures väga huvitaval kombel ma ei olegi nagu linnas vist näinud ühtegi sellist liiklemas.

ja see, et kellelgi ei ole juhilube või "on vaja" kuskile sõita pole nüüd küll absoluutselt mitte mingisugune argument! sõida siis tavalise rolleriga, sõida jalgrattaga, sõida bussiga, rongiga, sõida jala, hääleta, sõida ema auto peal, sõida vanaema auto peal, sõida sõbraga kellel on load, võta mees kellel on load...tee omale load, oota kuni saad omale load teha. miks peab 100 inimest kannatama ühe junni pärast, kellel "on vaja"? ja miks on selle nimel vaja liiklusesse mõttetuid ohtlikke olukordi, arusaamatu. joodikul on ka vaja öösel baarist koju sõita. vanapapi, kellel enam silmanägemist ei ole, tal on ka äkki vaja veel autoga ringi sõita...aga väga mõistlik see ju ei ole.

traktoritega on nii, et esiteks nendega sõidetakse tegelikkuses ikka maanteel väga vähe (traktor ju selline masin mis just jube tihti seal põllu peal tööd tegemas ei jäi, kui näiteks aasta lõikes võtta), mis aga olulisem et sõidetakse väga lühikesed jupid mööda maanteed. kes see tahakski traktoriga 50km maanteed mõõta?! samuti on sellist asja nagu traktor juba kaugelt näha ja vähemalt mina olen tähele pannud, et seal kus võimalik nad ka hoiavad võimalikult tee serva. mopeedauto juhid aga on kunnid - nemad on ju nüüd TÄIEÕIGUSLIKUD liiklejad ja kõigiga võrdsed :lol: irooniline on see, et kui sa sõiduautoga traktorile tagant sisse sõidad siis selle juhil vaevalt, et väga midagi juhtub...mopeed aga tõenäoliselt on maanteelt pühitud nagu sitapurujutt ja selle täieõiguslik juht ilmselt saab seal roolis päris arvestatavalt haiget (kuskil siin juba olid ka illustreerivad pildid)
lõpetuseks veel traktorianaloogi kohta, et mumeelest tänapäevased sõidavad üldjuhul kiiremini kui 45kmh, või no ütleme siis nii, et on vähemalt võimelised sõitma kiiremini.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”