Africa Twinniga mure.


Hr.Nõel
Postitusi: 1447
Liitunud: 21 Okt 2005, 21:33
Tsikkel: Päris mitu...
Asukoht: Pärnu
Tänatud: 109 korda

Re: Africa Twinniga mure.

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Twinniga mure.
Algas nii, et hakkas puterdama mingitel hetkedel. Ühtlaselt maanteel 100ga sõites ja möödasõite tehes oli kõik norm. Kui aga pidurasid käiguga hoogu maha mingit aega ja siis uuesti keerasid gaasi, hakkas puterdama veits ja siis läks edasi. Hiljem hakkas nii ka, et foori all olid seisnud mõne sekundi ja kohalt ära minnes ei läinud pöördesse eriti. Gaasiga mängides sai pöörde üles ja sõit võis sujuvalt jätkuda. Päris lõpus ei läinud enam üldse pöördesse. Toore peale tõmbasid siis sai enamvähem okeilt pöörde üles, niisama puterdas ja paukus. Leekigi lõi vahepeal summutist. Ja nüüd peale proovimist ja katsetamist ei lähe käimagi enam.
Säde on, küünlad ilusad pruunid, kütet voolab peale, karpamembraanid korras, mustust karpades pole. Milles võib mure olla?

99 % samad sümtomid olid minu vanal 1100 gessul. Ma võtsin gaasitrossi maha, et õlitada enne pikemat reisu. Pärast läks tagasi ja regull toimus silma/persetunde järgi. Vaja oli sõita ca. 2 km sõbra juurde et sünkida. See 2 kilti toimetas täpselt nagu rääkisid. Olid kõvasti erinevad. Pärast regulli kõik toimetab nagu enne.

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”