Artikkel: Kogu tõde motonavidest

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Postitusi: 7346
Liitunud: 11 Mai 2011, 21:47
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 1076 korda
Tänatud: 1052 korda
Kontakt:

Re: Artikkel: Kogu tõde motonavidest

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

morse kirjutas:

Olen artikli autoriga samast koolkonnast ja lugu oli hea kokkuvõte, kuid tõesti, kui ühes äärmuses oleks "teaduslik uuring", siis antud artikkel oli pigem teises ääres. Rohkem nagu "arvamuslugu". :bsmile:

Olen selle väitega nõus aga kõik oleneb lugeja teadmiste tasemest. Kui sa oled kuude viisi navisid ja nende võimalusi uurinud siis muidugi pole see "kogu tõde". Aga see artikkel pole siis ka sulle, sa oled juba palju targem.

urmas66 kirjutas:

Pole mõtet ironiseerida,aga pealkiri oli paljulubavam,kui artiklist saadud info.
"Tõe" võiks teada saada näiteks pannes tsiklile peale erinevaid navisid ja nendega siis pikemalt sõita(kuskile kaugemale?),et teha neil vahet reaalses olukorras.

Ideaalis on tõesti iga seadmegrupi kohta veel omakorda samas mahus artikkel aga see eeldab kõikide nende navidega mitte päevast ringisõitu vaid minimaalselt nädalat (või vähemalt nädalavahetust) kõikvõimalikes oludes (päike, vihm, öö, külm, muda, jms) ja kõikvõimalike juhtumitega (ettevalmistatud teekond, ettevalmistamata teekond, hääljuhised jms). Antud lugu oli +10K tähemärki pikk (artikli kohta päris mahukas) aga ikka veel mitte piisav. Seega "kogu tõde" tuleks kokku mitte vähem kui 100K tähemärki või natuke rohkem (võrdluseks: keskmine romaan on 350K-500K). See on täismahus töö ja eeldab, et keegi kataks (vähemalt) kulud. Ma kirjutan hobikorras ja kõikide nende seadmetega paar kuud süstemaatiliselt ringi kärutada maksab korralikult. Rääkimata sellest, et ka seadmed tuleb kusagilt saada (selliseks testiks peaks seadme omanik olema valmis saama tagasi mittetöötava või rikutud välimusega seadme või üldse mitte saama). Osade seadmetega olen ma seda saanud ka teha aga paljude puhul tuleb leppida sellega, et kasutad/proovid päeva-kaks ja annad omanikule tagasi.

Kas sa, Urmas oleksid (eduka ettevõtjana) valmis seda testimise tegevut toetama või meedlib sulle lihtsalt kritiseerida?

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”