Koonerdamine või kokkuhoid?


will111
Postitusi: 5263
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Koonerdamine või kokkuhoid?

Lugemata postitus Postitas will111 »

Maaks, mingi aeg tagasi mul oli üks ratas, millele põhimõtteliselt oleks pidanud panema uued kettad ette (just kettad, mitte 1 ketta...siin näed juba 2kordne vahe). Mitte isegi otseselt ketta pinna liigse kulumise pärast, kuigi ega seal ka enam palju võtta polnud, aga lihtsalt vaheseibid olid omadega läbi. Noh ma uurisin mis need varuosad siis maksavad. Alla 200 ei olnudki midagi võimalik saada, ja need olid need nö. odavad kuskilt hiinast...orikate eest taheti loomulikult veel rohkem, aga ei mäleta täpselt kui palju. Ratas ise maksis ostes 1500 euri.
Et noh, suht oleneb ikka see varuosadele kulutatud summade võrdlus, kui sa ütled, et sina oled üldse kokku kulutanud 250 euri ja sellest poolt ei ole isegi paigaldanud. Minul kulus selle sama ratta puhul raha peamiselt veosüsteemi ja rehvide peale. Õli ja filtreid ma tegelikult ei loe varuosade ega isegi mitte hoolduse alla, see on sama nagu bensiini on vaja sõitmiseks paaki kallata, nii on vaja ka õli vahetada.

Rehvide osas minumeelest röövel kirjutas väga õigesti. Palju ostetakse ikka hullult kõva top level kummi omale alla, aga täpselt samamoodi saaks hakkama enamus juhtudel palju väiksema investeeringuga.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”