Koonerdamine või kokkuhoid?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7200
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1859 korda
Tänatud: 517 korda

Re: Koonerdamine või kokkuhoid?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Spoiler
ranel kirjutas:
Ardilla kirjutas:

Praktika on näidanud, et igasugune Maxise laadne kõnts ei sobi kuskile olen oma silmaga näinud kudas ta ribadeks mõraneb.

Kelle praktika? :D

Pilt 1min tagasi enda ratta alt garaažist. Olen üks viimaseid hooaja lõpetajaid ning üks esimese alustajaid tavaliselt.
Nende samade rehvidega tegin eelmine aasta suht ränka pidurdamist veel Motohundi vigursõidul, kus viimane osa katsest oli suurel kiirusel kastis seisma jäämine. Võibolla kusagil on veel isegi pilte/videosid sellest. Lõpus oli seisma jäädes oli suht karm inerts, mis hakkas ratast külje peale suruma seisma jäänult. Rinkameeste jaoks ilmselt lahja, kuid igapäeva sõiduks on sellest Maxxisest enam kui küll.

http://www.racetecresults.com/Results.a ... 3045&EId=3

Ajatabelist leiab üles vastu minu nime järgi. All siis kirutud maxxise rehvid ja seesama ratas piinles veel sel hetkel karpaprobleemide käes. Näiteks sirgel oli kohvritega africa twinist aeglasem. Kui maxxis oleks tõesti nii kehv nagu siin eelpool jutt, siis see aeg tabelis poleks ju kuidagi loogiline.

[/quote]

Ma ei tahaks ka seda, väga kehva ühe hooajaga ära mureneva rehvi juttu, nagu uskuda.Endal küll pole selle firma toodangut all,aga hankisin kevadel noorele kolleegile Mini Cooperile Maxise rehvid 18" 35 profiiiliga,laiust ei mäleta.Ma ütleks ,et need rehvid on igati korraliku pidamisega(olen ise proovinud) ja lisaks ka nii madal rehvi kohta suht vaiksed.Ühel tuttaval on tsikli all ka Maxxised ja eelmise aasta sõitis ta ära probleemideta. Võin küll eksida,aga kas Maxxis pole ka mingi suure rehvi brändi omanduses?

Aga üldiselt on asjatundmatul rehvides tänapäeval suht keeruline orienteeruda,sest suured tootjad on teinud palju nö alambrände ja ei maini kuskil kelle omanduses see asi reaalselt on.
Näiteks kasutan mina oma pere vähem sõitvate autode all suvekatena Nangkangi rehve ja seda ilma igasugu kartuseta juba aastaid,sest tegemist Goodyearile kuuluva ettevõttega,mis toodab rehve Taiwanis.Kasutatakse emafirma tehnoloogiat ja kvaliteedi kontrolli ,aga rehvid maksavad üle poole vähem.Kummisegu on neil ka igati korralik ja müratase eeskujulik.Lisaks tean,et Goodyeari eelmiste põlvkondade rehve,saabveel ka nime alt Kelly.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”