Huvitav, kauaks neid navisid on?

Kasutaja avatar

piiks
Postitusi: 1212
Liitunud: 18 Okt 2003, 23:52
Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
Asukoht: Kohatu küla, Märjamaa vald
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 50 korda

Re: Huvitav, kauaks neid navisid on?

Lugemata postitus Postitas piiks »

jkristjan kirjutas:

Raske kommenteerida kui esineb nii palju mõistmatuid subjektiivseid väiteid.

Maitsemeel ongi subjektiivne. Pole olemas objektiivset maitsemeelt veel. Töö, küll käib selle nimel. Mõistmine on samuti väga individuaalne nähtus. Minul näiteks sinu vastuargumentide mõistmisega mingeid raskusi ei tekkinud. Aga proovin siis natuke juurde selgitada.

jkristjan kirjutas:

Waze/GoogleMaps ei sobi navigeerimiseks? No ma ei tea, pidevalt kasutan ja olen pool Euroopat läbi sõitnud nendega, pole ühtegi probleemi nagu olnud.

Ma ka pidevalt kasutan. Aga noh ka kolme jalaga taburetil saab ju filmi vaadatud. Korralikus pehmes ja mugavas tugitoolis on seda, aga palju mõnsam teha ;) Waze ei anna korralike juhiseid alati. Eriti kiirteedel, kus otsustamiseks vähe aega, ta jätab ütlemata, et kas hoia end paremale või vasakule. Garmin selle kõrval näitab sulle isegi sõidurea ära. Samuti ei näita ta alati kõiki pöördeid, vaid joonistab pika sinise juti nagu justkui ei olekski pöördeid seal. Lisaks see tarkvara uuendustega pidev muutumine. Viimasega läks mul häälesüntesaator tuksi. Nüüd ta spellib inglise keelseid lühendeid nagi meeter ja km, ka "U Turn" tuleb spellides. Varem keeldus ta pika maa taha navigeerimast, nüüd on see paranenud. Autos täiesti kasutatav, kus saad teda vahel juurde näppida. Google maps'i navigaator mulle lihtsalt ei meeldi.

jkristjan kirjutas:

Andmeside katkes ja oli vaja restart teha? Äkki sul on katki midagi seal telefonis vms, miks peaks tegema restardi selle pärast, et side vahepeal katkeb.

Tänan tähelepaneku eest. Õnneks on uus garantti all telefon. Viin kohe homme remonti ja ütlen, et Läti - Leedu piiri ületades, kui telefon võrkusid vahetas, siis ei taastunud enam data ühendus. Pidin restartima telefoni. Nad kindlasti vahetavad seal kaks kondekat ära ja ongi korras. Ühekorde keiss, aga järjekordne ebameeldivus.

jkristjan kirjutas:

Mitmendal korral läheb microUSB õiget pidi? Räägitakse et kalal on mälu 3 sekundit, aga inimene peaks ju saama meelde jätta, kumb asend õige oli.

Mul on umbes 10 micro USB'ga laetavat seadet ja kõigil on pesa erinevat pidi. Pigem juhtisin tähelepanu sellele, et selle juhtme sinna toppimine on hulka ebamugavam, kui NAVI aluses olev integreeritud pistik.

jkristjan kirjutas:

Mis puudutab maha kiskumise mugavust, sissetulevaid sõnumeid (mida saad ise seadistada kuidas tahad) jne siis see on maitse asi, kui ei meeldi siis ei meeldi, mis teha.

Kogu minu jutt on maitse asi ja suunatud kodanikele, kellel on sarnane maitse. Et siis iga kord, kui rattale ronin, seadistan sõnumid, mailid, chatid (muuseas FB messangerist ei saa välja logida, ainult väikse keerulise trikiga) ühte pidi ja maha ronides jälle tagasi? Mul on muud ka matkal teha :D



Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”