Huvitav, kauaks neid navisid on?

Kasutaja avatar

ranel
Postitusi: 3124
Liitunud: 21 Nov 2010, 22:55
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Asukoht: Tartu
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 325 korda

Re: Huvitav, kauaks neid navisid on?

Lugemata postitus Postitas ranel »

Ain kirjutas:
ranel kirjutas:
urmas66 kirjutas:

Käisin eile õhtul,täna öösel saatmas süstamatka Lätis Salaca jõel ja kasutasin paralleelselt nii Garminit kui Waze ja jälle kord tõestas Waze,et on igati hea valik.No seal oli tegu ikka väga väga väikeste metsateedega,et jõe äärde pääseda,aga Waze näitas kõik asjad väga täpselt ära.Garmin kahjuks mitte nii väga.garminiga oleks mõneski kohas pidanud jõeni saama,aga ei saanud ja ka waze näitas,et ei saa.Peale kahte proovimist Garminiga rohkem ei proovinud ja sai Waze järgi kogu öö rahulikult kulgetud.Sama on ka eesti metsateede ja muude väikseste vähekäidavate kohtadega.

Ma olen ise ka seda märganud, et garmin on väga optimistlik teede osas, mida tegelikult pole. Seevastu googli kaardid on alati täpsemad olnud.

Garmini puhul peab omanik ise jälgima et seadmes on just talle vajalikud ja uuemad kaardid. Kui võtta uus Garmin siis sellega ei ole Eesti looduses midagi teha.Kui tahta näha talusi ja kõiki teid siis on vaja näiteks Regio Eesti teed (Eomap sobib ka). Selleks et näha maastiku ja metsaradu väga detailselt peab ostma näiteks Regio Eesti topo kaardi. Sama kehtib ka muu maailma kohta.

Mul on kaks kaarti garminis sees, mida pidevalt kasutan. Üks on 2017a europe city navigator nt ja teine 2016 russia city navigator nt. Nagu ma enne ütlesin, et suurem probleem on see, et kaartidel on olemas asjad, mida reaalselt siiski ei eksisteeri. Mõlema city navigator nt kaardiga seda täheldanud. Google mapsi kaardil on samal ajal info kattunud tegelikkusega. Mul endal ongi just dubleeritud seetõttu, kuna nagu nõel enne ütles, siis idas mobiilileviga pole alati just kõige parem seis.

Eesti jaoks on mul olemas siiski EOMAP-i ja Regio kaardid ka, kuid näiteks Regio Eesti kaardi fail on poole väiksem, kui Lääne-Venemaa kaart. Reisile selliseid kaarte enam navisse ära ei mahuta.



http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”