Sidesüsteemid mootorrattal

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7199
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1859 korda
Tänatud: 517 korda

Re: Sidesüsteemid mootorrattal

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Macintosh kirjutas:
urmas66 kirjutas:

UNIVERSAL INTERCOM: Bluetooth connection with intercom systems of other brands - See oleks argument.
On see ka päriselt nii? On keegi proovinud? Või siis teistel tootjatel on ikka oma lukus kanal ja ei ühildu ikkagi kellegagi?

Millise kivi all sa Urmas täpselt elanud oled? Siit foorumist on kümneid kordi läbi käinud selgitus, et universaalses intercomis pole (endiselt) midagi uiversaalset. See on lihtsalt marketingingimull. Kõik lubavad universaalset. Kui nüüd täpne olla siis keskmiselt siunan ma seda universaalse interkomi juttu 2x aastas ja iga kord kiidad sina aga usinalt takka.

Kui me Ncom ostusoovitusest räägime siis palun tee endale teene ning ära vii oma raskelt teenitud raha Nolanile nende tehnoloogiliselt aegunud (aga hästi kiivritesse sobituvate) N-com seadmete katteks mul on varasemast paar kogemust. Mõlemal juhul ei saanud omanik oma kahe kiivri vahele sidet üles ja palus minult abi. Mina ka ei suutnud Ncomi toimima saada. Sellest on mõned aastad möödas. Äkki on asjad paranenud...
Kui sa siit, Eestist ostad siis saad asja mittetoimise korral iga kell tagasi viia. Elektroonilise kanali kaudu ostes pole vaja isegi seda - seadus lubab tagastada 14 päeva jooksul küsimusteta.

Siit foorumist otsinguga ei leidnud selle konkreetse seadme(N-com B3) teemal mitte muhvigi,selleks ka küsisin.Aga tänud vastamast ja tegelikult juba olemas olnud hiinakas paigaldatud ning teema maas.Pidi sutsu kuulari pesasid suuremaks tegema,aga õnneks on see sellel kiivril lihtne,sest need küljed käivad välja.
Uurisin ka mujalt maailmast selle kohta ja arvamusi oli seinast seina.Oli neid kes hindasid asja hindega 5 ja neid kes panid hindeks 1 .Aga ükski ei maininud seda omavahelist sidet vaid enamusel oli teemaks ühilduvus telefoni ja gepsuga.Positiivsemalt hinnati B1 seadet ja negatiivsemalt seda B3-e,aga pigem selle pärast,et palju kallim ja ei midagi enamat võrreldes B1-ga.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”