Õnnetused mootorratastega [2017]

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Postitusi: 3121
Liitunud: 30 Aug 2016, 12:52
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 484 korda
Tänatud: 579 korda

Re: Õnnetused mootorratastega [2017]

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

AzA kirjutas:

Üldiselt mina poleks antud situatsioonis elusees kätt kabuurile pannud, on olnud loll juhus vaja olnud seoses tööga suunata relv inimesele ja see ... ei ole meeldiv mälestus. Taunin sellist stiili isiklikult,

Sa ju mõistad, et kõik tuki omanikud ei mõtle nii nagu sina. Clint Idametsad võtavad tuki välja veel väiksema asja pärast. Samuti on eksimine inimlik ja vaatamata suurele hoolsusele võib see relv sattuda kellegi kätte, kelle käes see olla ei tohiks jne.

Ühesõnaga, mis iganes situatsioon kuskil ka ei teki on parem kui kodanikud lahkuvad sealt muhu, sinise silma ja katkise egoga kui laibakotis. Tulirelvaga võib laibakotti sattuda ka suvaline kõrvalseisja.
Jah AzA vbl on terve närvikavaga ja võtab relva alles siis kui elumahla hakatakse reaalselt välja laskma. Relv on vajalik ainult ja ainult situatsioonis, kus su elu on ohus. Mina siin Eestis täna ei näe sellist riski (et õigustada relva kandmist) Sõnelused ja kakelused tänaval, kohvikus vms ei ole absoluutselt kindlasti mingiks õigustuseks, et mul peab relv kaasas olema, mudu taksojuhid vms tapavad mu ära ja ma pean nende eest ennast tulirelvaga kaitsma.

Siin võib nüüd mõlema mätta otsast vaadata. Taksist näeb, et liiklusülbikul, kelle ta suures närvihaiguses kummuli lükkas on relv. Enesekaitse eesmärgi sõidab ta viimasest igaksjuhuks üle.
Ühesõnaga, mis tahes konflikt ei peaks lõppema halvemini kui valutav lõug ja katkine peegel. Relvad jäägu sõjaväkke, lasketiiru jne.

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”