Koonerdamine või kokkuhoid?

Kasutaja avatar

Teema algataja
Macintosh
Maagia ja nõidumine
Postitusi: 7346
Liitunud: 11 Mai 2011, 21:47
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 1076 korda
Tänatud: 1052 korda
Kontakt:

Re: Koonerdamine või kokkuhoid?

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

reimps kirjutas:
Macintosh kirjutas:
Ain kirjutas:

Aku tsiklitel ja ATVdel peamiselt Yuasa tehasest, mis kestab hästi ja iseenesest väga kiiresti ei tühjene. Mingid Dynavoldid ja krt teab mis odavad kestavad max 2 hooaega ja tühjenevad kiiresti.

Ilma pikemalt väitlusesse laskumata siis sinu argumentatsioon on 97% ulatuses pullikaka (pole mõeldud solvanguna).
/---/
Eelnevast ei saa küll kuidagi tuletada, et Yuasa akud on silmapaistavlt head.

Laskusid või tõusid just madlobsteri tasemele.
Ühest enda kehvast kogemusest tuletada, et Aini, minu ja mitmete teiste arvamus Yuasa akude paremuse kohta on pullikaka on suht demagoogia või misiganes fancy sõna sa ennist kasutasid :)
Tõe huvides - olen kasutanud Vartasid ja Euroglobesid, kindlasti muid tootjaid ka veel, aga mingi hetk soovitas minu jaoks autoriteetsemaid doktoreid, et Yuasa on veel väheseid kvaliteetseid tootjaid ja sellest ajast saati nii ongi. Praktika näitab sama, Vartad jms "popp saast" annab aastaga saba, Yuasa kestab kapriissel Aprilial ikka kordi kauem täpselt samamoodi pruukides ja hoolitsedes. Hinnatase mu mälu järgi suht samasse auku kui teistelgi akudel, tsikliaku puhul on kokkuhoid Yuasa valimine. Akudel, kusjuures, on 6 kuud garantiid kah.
Kusjuures autode "tehaseakud" tunduvad kestma ulmeliselt kaua, olen täheldanud. Põhjus täitsa arusaamatu ja teadmata.

Ma olen kindel, et sa suudad sõna demagoogia tähenduse Google abil üles leida ja enda jaoks lahti mõtetsada. Kui probleeme tekib, anna teada, ma aitan otsida. :bsmile:

Ma proovisin näidata, et üksikisiku tehtud üldistused arvamused ei maksa midagi ongi ainult arvamused. Mõttekaalaste hulk siinjuures ei mängi rolli. Oluline on konkreetne juhtum ja neid on kõikide tootjate puhul seinast seina. Väide, et tootja X aku on saast ja Y on überhea paari inimese isikliku ja ebasüstemaatilise kogemuse baasil on 100% 150% pullikaka. Tuleb unustada aeg, kus sa mäletasid, et bränd X alt tuli välja hea kraam, Y oli päris talutav ja Z oli mõeldud ühekordseks kasutuseks. Täna tahavad kõik kasumit teenida ning 10 aastat kestev aku seda ei võimalda.
Niikaua, kui sa ei pane lauale korralikku, sõltumat akutesti-võrdlust pole võimalik kinnitada, et Dynavoldi pliiaku ei kõlba kuhugi ja Yuasa ruulib.
Tule testitulemusega tagasi ja ma annan sulle silmagi pilgutamata õiguse. Seniks jääb nii, et kõik mis tuleb nimetu tootja käest on loterii (võib töötada aga tont seda teab, kui kaua) ja nimega tootja käest, pisut väiksem loterii (töötab kindlasti aga tont teab, kui kaua). Muidugi on sul õigus ja vabadus alati kiita Yuasat parimaks ja neile ka oma raha viia. Mina lihstalt sellesse kontseptsiooni (enam) ei usu (sama käib väga paljude muude varuosade ja detailide kohta).

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”