Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Postitusi: 7346
Liitunud: 11 Mai 2011, 21:47
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 1076 korda
Tänatud: 1052 korda
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

simp kirjutas:

liiklusseadus keelab ka liikluse takistamise, mida teises reas tiksumine teeb. Mul pole midagi nende vastu kes aeglasemalt(sh piirangust allapoole) liiguvad. Eriti kui seda tehakse esimeses reas. Samamoodi pole mul midagi selle vastu kui keegi soovib tavalisel kahesuunalisel teel aeglasemalt liigelda, igaüks oma võimetele vastavalt - minu võimalus on tast mööduda, aga neljarealisel on voolust aeglasemalt liikumiseks ettenähtud esimene rida.

Mhm, keelab küll aga linnas, teises reas vastavalt liiklumärgi nõuetele sõita pole liikluse takistamine. Täpsemalt ütleb liiklusseadus, et "Juht ei tohi: põhjendamatult aeglase sõiduga takistada teisi sõidukeid;".
Mul on natuke raske aru saaada, kuidas 70 alas nõuetele vastav liiklemine on põhjendamatult aeglane. ;) Ja see nõue sõita äärmises paremas reas ning kasutada vasakut vaid möödasõiduks. See kehtib maanteel, linna piires sõida millises reas tahes.

PS: Kui ausa olla, ma norin, sest ei kiida heaks liiklusvoolust oluliselt aeglasemat sõitu teises reas aga minu point on: sellele probleemile on ka teisi vaatenurki ja meie oma on vale (mis sest, et suurele kogusele siinsetele lugejatele-kirjutajatele meeldib see rohkem).

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”