Endurosaabas reisisaapaks?


morse
Postitusi: 1385
Liitunud: 13 Veebr 2017, 10:30
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 268 korda
Tänatud: 215 korda

Re: Endurosaabas reisisaapaks?

Lugemata postitus Postitas morse »

sinilind123 kirjutas:

Küsin veel segast küsimust.

Kas endurosaabas (see lahjem versioon krossisaapast) kannatab kõndida ka vahel?
Olen sõitnud krossisaapaga ja sellega oli kilomeetrine kõndimine paras piin, mida uuesti teha ei soovinud. Seejärel ostsin klassikalise nahksaapa, millel avastasin et sopaaukudes ronides ja muud säärast imelikku tehes, mille peale R baigimehed imelikult vahivad, et siis kaotavad saapad oma kaubandusliku välimuse väga ruttu ja veekindlus ka kaob koos sellega.
Mõte on nüüd vaadata endurosaabast järgmiseks, aga kuna palju tuleb ette reisimist rattaga, mille vältel tuleb ette kõndimist ja päris iga sammu jaoks ei viitsi kohvrist ketse välja otsida. Kas on mõistlik valik või kuulub endurosaabas ka pigem rubriiki: s**t krossisaabas?

Natuke teemast mööda aga me kärutame ka poris ringi ja vähemalt viiel meist on Daytona tavalised reisisaapad. Paar nädalat tagasi Urali (edit: korviga) porimülkast välja tõmmates, toimisid kõik saapad nagu kummikud. Tõsi - kaubanduslik välimus ei ole enam see - aga veekindlus ei ole kadunud. Ühel mehel, kelle Daytona on 12a vana, said jalad märjaks. Aga mina tean öelda, et 3 päeva sõitu kruusal ja metsas, neist 1 päev osalt RASKES vihmas (nii et vihmakombe äärtelt voolas vett maha) ja minu jalad olid 100% kuivad. Daytonal on olemas ka enduroversioon aga see on väga soft. Motodepoos on terve sein erinevaid mudeleid ja mõõte täis.

Miinuseks on hind :(

:bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”