VihurMoto Rahvaliiga 2017


will111
Postitusi: 5257
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: VihurMoto Rahvaliiga 2017

Lugemata postitus Postitas will111 »

jätaks minu mõtted korraks kõrvale ja prooviks hoopis nii, et lihtsalt targutamise pärast ei targuta? usu mind Marko Rohtlaan teab sinust väga palju paremini kõiksugu asju võistlustest, klassidest ja rehvidest ja tal ei ole sellist personaalset assistenti vaja, kes koguaeg kõike paremaks tahab teha.

rehvisoojendajad on teatud rehvidele teatud otstarbega, mõttetu kõvatamine ja lollide ideede välja ladumine ei tee mitte kellegi sõitu ega ringiaegu paremaks. ja ei pikenda ka ise suvalise rehvi eluiga see kui neid soojendajas küpsetad!

"külmarebendite" ja kõige muu seonduva osas võid end harida näiteks siit lugedes. https://lifeatlean.com/motorcycle-tyre-wear-guide/ ja proovi siis ise kah kaasa mõelda, kui loed sealt et miks ja millest üks või teine asi! meelde proovi samuti jätta, siis ehk edaspidi ei kirjuta foorumisse sellist jama kokku :)

ühe asja kohe pealt olen sinuga nõus ka, vihmarehvid võiksid tõepoolest lubatud olla just täpselt selle eesmärgiga, et need vähendavad asjatut kukkumise tõenäosust. lõppude lõpuks on see tsikliga vihmas sõitmine üks paras N*SS nii ehk naa, sõidumõnu on olematu ja kui samal ajal pead veel pidevalt kukkumist kartma siis kaob kogu asja juurest see fun factor vägagi ära. kuivõrd vihmakas seda riski alla toob siis oleks mõistlik seda lubada.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”