KTM 990 ADV ettevalmistamine pikemaks sõiduks


Teema algataja
ats30
Postitusi: 612
Liitunud: 11 Juul 2008, 21:05
Tsikkel: KTM 990 Adventure
Tänanud: 151 korda
Tänatud: 73 korda

Re: KTM 990 ADV ettevalmistamine pikemaks sõiduks

Lugemata postitus Postitas ats30 »

Piipz kirjutas:

Eks see aken on seal selleks, et näha, kas vedelikku on vaja juurde panna ja et kas on normaalset värvi. Kui järsku otsa saab, siis tõesti pole aknast kasu. Pole samas kunagi näinud, et need jalga laseks. Aga ma pole väga tihti ka näinud, et tagumine anum selline metallist kobakas on, mitte tavaline plasttops, nagu suuremal osal ülejäänutel.

Ma saan aru jah. Aga adventure ratta puhul võiks sellise nõmeduse asendada millegi töökindlamaga. Tasapisi saab pidurivedelik otsa siis kui mansetid lekivad. Ja kui nad lekivad siis hakkab see silma. Vähemalt see mees (või minu pärast ka naene) kes vahel sinna aknasse taipab piiluda märkab kindlasti ka niiskeid mansette või kummikatteid. Ja see krdi aken on just pumba õlivõtuava kõrgusel. Ehk siis kui sealt juba näha on et otsas siis on nagunii juba tunda ka. Loll lahendus rattale mis on mõeldud selleks milleks ma hetkel teda kasutan. Aga muidu hea ratas :bsmile:

Olgu, las see õlipaak olla. Miks pidurivedelik keema läheb? Mingeid jahutusega pidurisadulaid ei ole välja mõeldud? Päris mitmelt poolt on kuulda et teistelgi 990-tel on sama juhtunud. Muide, see aknake istub seal kummitihendi otsas ja ehk ongi mõeldud nö kaitseventiilina töötama kui keema läheb. Sest sealt pritsis ka läbi kui keema läks. Ju sai siis kuuma ja mingil ajal andis järgi.

Oleks ma tark, ma oleks vait.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”