Küsimus: led lisatulede paigaldamise moodul

Kas kasutaksid kirjeldatud moodulit järgmine kord kui lisatulesid paigaldad?

Ei kasutaks
6
38%
Jah kasutaks, kui hind jääks 50€ juurde
5
31%
Jah kasutaks, kui hind jääks 75€ juurde
0
Pole hääli
Jah kasutaks, kui hind jääks 100€ juurde.
1
6%
Jah kasutaks isegi kui hind üle 100€ oleks.
0
Pole hääli
Nõme, hooaeg hakkab läbi saama.(näita vastuseid)
4
25%
 
Hääli kokku: 16
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7200
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1859 korda
Tänatud: 517 korda

Re: Küsimus: led lisatulede paigaldamise moodul

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

simp kirjutas:

Põhiline eelis tuleb siis välja, kui tahad kasutada lisatulesid "päevatuledena" ja nendelt selleks ajaks võimsust maha korjata. Kui sul on eraldi päevatuled, siis ajab tavaline relee asjad ära, jah.

Minu enda ratta puhul on vaja veel lisaks suunatule vilkumise ajal "päevatuli" kinni panna. Muidu varjab päevatuli suuna ära. (on paigutatud üksteise kohale) Ma pole siiamaani leidnud ühtegi dimmeriga lähi/kauge süsteemi mis mõistaks suunatulesid ka jälgida.

Hetkel on sul "elektrooniline jublakas" päevatuledega toimetamiseks + relee lisatuledega toimetamiseks. Kirjeldatud lahendusel on mõlemad kombineeritud ühte kompaktsesse pakendisse. Seega peaks ka sinu setupiga ruumikokkuhoid tulema.

Macintosh kirjutas:

Kõige nõmedam on kogus seda jama juhtmetest, dimmerist, dioodidest ja releedest kokku "keevitada" ning igale detailile sobiv koht leida. Korralikku, väiksemõõulist dimemrit ka pole eriti leida. Räääkimata sellest, et midagi elegantset lõpplahenduses ega tema väljanägemises spole ning kõik detailid on liiga suured.

Ok,ei pannud seda kaugtule päevatuledena kasutamise teemat kohe tähele.Aga kui vähegi ruumi on siis osta eraldi päevatuled,mis on ka nähtavad,sest kaugtulena töötava tule optika ei saa olla laialt nähtav ja mitte pimestada.Ehk kui on tuli ,mis sobib hästi kaugtuleks ei saa ta olla just parim päevatuli.
Ma aretasin igasugu süsteeme mitu aastat,aga ei ole need universaalsed asjad ükski mitte millekski kõlblikud.Nüüd on mul päris päevatuled,mis tõesti teevad mind hästi nähtavaks ja kaugtuled,mis ka päriselt hästi pimedas näitavad.Valges on need lisa kaugtuled pigem kehvemini märgatavad,kui päevakad,seda siis täisvõimsuse juures.
Elektrooniline jublakas,mis päevatulede tööd reguleerib on mul,juhtme vahel olev jämedam osa pikkusega 6-7cm ja jämedusega 12-14mm silma järgi.Relee on tavaline 5 klemmiga,mis ka suht pisike.
Rohkem ruumi võtsid kindlasti juhtmed,sest head valgust andvad tuled peavad ka korralikke juhtmeid mööda piisavalt voolu saama.
Minu puhul oli suur probleem hoopis xenoni ballastide ära mahutamine.Hella ballastid ja on jube suured ja ka ballastist tulesse tulevad juhtmed mingi 10-12mm jämedused.Kuna lähi ja kaugtuli on juba eelnevalt xenoniks ümber tehtud,siis puudus ruum originaal tulede juures plastiku sees täiesti.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”