Pärlid kindlustustelt.


will111
Postitusi: 5257
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Pärlid kindlustustelt.

Lugemata postitus Postitas will111 »

suletud terri all ilmselt peavad nad silmas ala, kuhu nö. iga mats tänavalt lambist peale tulla ei saa. näiteks ma pakun, et ka kardirajad, pärnu rinka ja sellised kohad liigituvad sinna alla.
veega kaetud tee all usun mõeldakse uputust, kuigi jah see tuleks täpselt paika panna ja nende poolt antud vastus fikseerida kirjalikult. aga ju ta seal kuskil 5cm'st alates juba ole.
aga see "maastikul sõitmisel" on küll väga random asi seal. so what, et ma sõidan mootorrattaga maastikul kui mul on näiteks mingi raske enduro või taoline asi?

põhimõtteliselt on kindlustuse seisukoht see, et kui tee peal sõites ei juhtunud siis neid ei huvita. ja kui ise põhjustasid siis ka neid ei huvita :D aga noh jah, ma ilmselt ei tee mitte knuagi mitte ühelegi sõidukile kaskot, tundub üsna pointless vidin :D muidugi ma ei tea, kes või mis keelab metsas pooleks kukutud ratast tee peale sõita, seal uuesti maha kukutada ja siis kaskole öelda, et nii juhtuski. lõppude lõpuks seda räiget raha ju selle pärast maksadki, et kui katki läheb siis ei pea remonti ise kinni maksma vaid seda teeb kindlustuss



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”