Rumalad või segased küsimused jms → Re: Segased küsimused jms

Kasutaja avatar

iSlanderADV
Mode
Postitusi: 557
Liitunud: 25 Mai 2014, 19:21
Tsikkel: Honda CRF1000L
Asukoht: EU
Tänanud: 180 korda
Tänatud: 120 korda
Kontakt:

Re: Segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas iSlanderADV »

Ei oska kah mujale postitada, aga kas kellegi mootorratas on kukkunud parvlaeval külili ja sellest tekkinud kahjud ka hüvitatud?
TSLaevad ilmselt loevad ka siin ja see on esimene kord, kui "avalikult" selle välja toon, sest lootsin asja lahendada normaalsete inimeste kombel rääkides.
Mu ratas kukkus külili, sest TSLaevade meeskonnaliige suunas mind valele rajale ja sadamas ei saanud ma küll aru, et merel oleks korralik torm, mistõttu ei osanud isegi arvata, et peaks mõtlema ratta kinni tõmbamisele. Üleveo käigus aga kukkus ratas külili, õnneks mitte autole peale. Ratas sai kraapida mööda tekki ning sisuliselt kõik, mis paremale küljele jäi tuleks nüüd asendada. TSLaevad endal süüd ei näe, nende jutt on, et ma oleks pidanud ratta panema "n-ö taskusse ja rihmadega kinni tõmbama". Aga mulle ei pakutud seda võimalust, ka ei suunatud mind "n-ö taskusse". Laevale sõit, jutt meeskonna liikmetega, laevalt mahasõit jne on kõik salvestatud kiivrikaameraga. Lisaks on olemas pildid rattast, kui ta oli külili ja vigastustest. Ka kahjude hinnang esinduselt. Või on mõni jurist siin, kes viitsib aidata?

Aga loo moraal: ratas tuleb parvlaeval alati kinni tõmmata, vahet pole, et kas meeskonna liige suunab sind kohale, kus seda saab teha või mitte.
PS! Uutel laevadel on võimalik kinni tõmmata ainult 4 mootorratast, kui ikka korralikult jamada, siis ehk 6. Aga 2 on kohe kindlasti selle kallaku peal. Ühed "ankrud" on laeva paremal poolel ees ja teised siis vasakul taga. Kokku oli kinnitamise ankruid 10 ühel poolel ja need on enamvähem mootorratta laiused, niiet ei saa isegi kahte ratast kõrvuti panna ja sisi rihmaga kinni.

Nägemata Eesti orienteerumissari http://nägemataeesti.ee
TransEuroTrail Estonia https://transeurotrail.org/estonia

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”