Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms → Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms


will111
Postitusi: 5260
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms

Lugemata postitus Postitas will111 »

Margusxx, jah selles võib sul ju mingis väga high level statistika mõistes õigus olla..aga minu algse posti mõte oli ju hoopis midagi muud kui hakata rääkima või õigustama emba kumba, kas siis lubadeta või lubadega sõitu. Ma tahtsingi kommentaari kirjutaja käest teada, et milline niivõrd otsene seos (sest tema ju täiesti selgelt sellele vihjas!) on lubadel ja kukkumisel, et seda peab nii spetsiifiliselt välja tooma, ALATI? ja avaldasingi oma arvamust, et minumeelest ei ole lubade taskus kulutamisel kukkumise ehk sisuliselt sõidakogemusega mingisugust nii jäika seost. Muidugi see ei tähenda, et ei oleks erinevaid motokoole ja erinevaid õpetusi/õpetajaid. Mõnest tulevad kindlasti ettevaatlikumad õpilased kui teisest. Samas, tasuks tähele panna ka seda pisiasja, et ega nüüd kõik kukkumised ei ole ka alati tingitud vähesest ettevaatlikkusest. Ma olen vägagi mitmel korral külje maha pannud sellistes olukordades, kus mitte mingit moodi ei oleks osanud seda ette näha oma selle hetke nö. sõidustiili, kiiruse või võetud riskide põhjal. Ja nii mõnigi sellise maha panek on olnud peale väga mitmeid aastaid põhimõtteliselt igapäevast sõidupraktikat, nii liikluses, ringradadel, järvejäädel, metsas kui mujal.

Madlobster, kui foorumis keegi kunagi õli tulle ei valaks siis võiks selle ettevõtmise rahulikult kokku pakkida ja laiali ära minna :D Kedagi ei huvita see kuidas keegi käis eile sõitmas ja pani sinna juurde ratta pildi. Kedagi ei huvita lugeda seda kuidas kõik on kõige ning kõigiga alati nõus ning igale postile või teemale järgneb vaid kuhi thumbsupe. Või noh, ma ei tea ka, äkki eksin...igatahes selle jaoks on juba olemas selline äge ja tore koht nagu facebook. Seal saab olla kõigiga nõus ja alati positiivne. Ja kui mitte midagi sisulist lisada ei ole, siis on ka väga hea seal oma arvamust avaldada, sest nagunii mitte kedagi ei huvita :lol:

Aga käsi püsti siis poisid, kes teist siin on AUSALT need härrad, kellest paber/plastik tegi kohe päeval pealt sõidumehe ja ettevaatlikkuse etaloni? Mina isiklikult pole ainsatki sellist inimest oma elus kohanud...



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”