Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms

Kasutaja avatar

M.T.
Postitusi: 2425
Liitunud: 23 Aug 2011, 17:12
Tsikkel: -
Tänanud: 156 korda
Tänatud: 332 korda

Re: Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms

Lugemata postitus Postitas M.T. »

zombi kirjutas:

Sõpakal tihedas liikluses tagarattal õnnelik A-kati omanik, (oleks miski kaigas käepärast olnud, oleks ise taharattasse susanud);
Sõpakal Taksopargi ristist kuni Linnutee ristini ennastunustavalt telefoniga plärisev keskealine proua, eeldatavasti õnnelik B-kati omanik, (iga foori taga mökutades, kuna jutt huvitavam kui liiklus).

Telefon on asi mis ei pane enam imestama. Ise sain 2 nädalat tagasi Tartu mnt pidi linna sisse sõites olla ühe Nissan Micra taga tipptunni ajal. Igakord kui rivi edasi läheb, siis võttis kohalt ilge viivitusega ja lasi eesolijatega vahe a'20+ meetrit sisse. Kuna auto uus ja korralik, siis pensionäri ka ei kahtlustanud seal roolis olevat. Ja nii jätkus kuni Sikupilli Prismani, loomulikult kõrvalt reastuti aga usinalt tema ette kogu aeg sellise võimaluse avanedes. Sikupilli juures reastus ta siis ise ära ja möödasõites sain ka põhjuse teada. Meigikott käes ja fassaadi krohvimine oli täies hoos :wack: , seepärast polnudki aega liikluses osaleda, tal ju tähtsamatki teha. Selle asemel, et kontori peldikus omale 5 minutiga see krohv näkku tõmmata, oli vaja tal seda liikluses teha. Ei jõudnud vaadata kas oli tõesti selline krokodill, kes ilma värske meigita ei julge töölt koju minna meest ehmatama või mitte.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”