Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms


ttt
Postitusi: 323
Liitunud: 30 Mai 2016, 13:12
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 14 korda

Re: Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms

Lugemata postitus Postitas ttt »

zombi kirjutas:

Aga nüüd provotseeriks tiba vastupidi: väidan, et enamus mingi kategooria teinuid unustab koheselt peale Maanteameti eksami sooritamist kogu õpitu.
Lihtsalt, kui linnaliiklust jälgida, noh, ise seal samaaegselt ka osaledes. Ehk siis: plastik taskus, pistke see LS omale....vot sinnasamusesse.

Nõus. Muidu ei oleks 10 aastat pärast B kati tegemist uuesti kooli A-kati tegema minnes kõik nagu nullist :D Ja mitte ainult minul. Terve õppesõidu aeg + autos kaasa sõidetud tunnid sõiduõpetaja soigus, kuidas keegi sõita ei oska, reegleid ei järgi ja kui palju õnnetusi on, ometi on enamusel load taskus :D Mul soovitas kohe Kuressaarde eksamit tegema minna, sest Tallinn on täis nii värdjaid kohti ja inimesi. Isegi õppesõidu ajal igal tunnil keerati julmalt ette, õps sügas kukalt, et mul ikka ei vea. Ütleks ka, et igapäevane linnaliiklus on ikka midagi muud kui ARK eksam, aga ei tee paha vahepeal asju üle korrata. Konkreetselt minu puhul ei teinud üldse paha saada Tallinnas sõidutunde, kuna B-kat sai Kuressaares tehtud, loodetavasti olen nüüd ka autoga parem liikleja :P

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”