Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

Teema algataja
Macintosh
Maagia ja nõidumine
Postitusi: 7346
Liitunud: 11 Mai 2011, 21:47
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 1076 korda
Tänatud: 1052 korda
Kontakt:

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Maaks kirjutas:

Kas riistvara poolelt ei ole mõnel tootjal juhtmevaba laadimist? Kui laadimine hoidikusse integreerida, siis saaks USB otsa korgiga kinni panna ja veekindluise paremaks.

Juhtmevaba laadimine on ebapiisava kiirusega ja ei toida ära. Küll aga on mul olemas lahendus, kuidas seade veekindlaks saada, kui juhtmete/laadimsie osa juurde jõuame siis saab teada.

Ronk kirjutas:

Kinnastega oli täitsa kasutatav. CAT telefon kuumenes aga pidevalt karmimas kliimas üle. Siiamaani sõitnud HomTom-iga ka vihmas laadija sabas ning juhtunud pole midagi. Istub ta ka siis lahtises RAM PD3U hoidjas mida saab ühe käega käsitleda. :)

Ma ei saanud päris hästi aru, kas HomTom on kinnastega kasutatav või CAT? Juhtme laadijas hoidmisega on nii, et 95% juhtudest ei juhtugi aga kas sa taahad selle 5% sees olla ? Pikaajaliselt teeb vesi seal siiski piiavalt halba, kontaktid oksüdeeeruvad ja ühel htkel kaob näiteks laadimine ära vms. Teiseks oluliseks puuduseks on, et pistiku sinna kontakti sisestamine on alatis seotud väikse pusimisega (järgnevatele postitajatele: palun ärge hakake siin seletama, kuivõrd lihtne see on, kuidas igaüks sellega hakkama saab ja kuidas kirjutaja sellest unistanud on, et saaks õhtuti, väsinuna, vihmas ja kinnastatud käega proovida mini-USB pistiku sisestamist telefoni).

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”