Moto-GPS mobiiltelefoni baasil


morse
Postitusi: 1383
Liitunud: 13 Veebr 2017, 10:30
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 268 korda
Tänatud: 215 korda

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas morse »

Spoiler
ranel kirjutas:
urmas66 kirjutas:
ranel kirjutas:
Madlobster kirjutas:

ranel ära tassi õunaaeda küttepuid
räägiti ju :)

Sa ei jaga hetkel biiti. Kui juhtmevabalt saab laadida, siis see suurendab oluliselt sobivate seadmete hulka, sest ei pea laadimiseks katet eest ära kiskuma, mistõttu on veekindlus alles.

Minu telefon jõuab 1A auto USB pesast juhtmega hoida enam vähem sama taset WAZE(või muu) nvigeerimise ajal,kui aku on eelnevalt 100% laetud.Kui aku on alla 80% siis tase pigem langeb ,kui juurde laeb. 2,4A USB laadija laeb samades oludes aku täis.
Seadmete hulk võib küll suureneda,aga need on ka pigem vist väga kallid seadmed.Või on ka odavamaid juhtmevaba laadimisega saadaval? Macil oli siin mingi mitte väga suur eelarve kuskil eespool ära mainitud.

Kulla inimene, microusb standardpesa on kuni 1,8A. Hiinlane võib sul 100A ka peale kirjutada, mis ei tähenda, et sa saaksid 100A-ga oma telefoni laadida. Ega ilmaasjata usb c käiku pole tulnud.

Võta kätte ja mõõda ära tegelik laadimisvool, mitte ära luuleta.

On korralikke tootjaid, kes panevad seadmega rohkem kui 1.8A laadija kaasa (näiteks juba mainitud Samsungi S-seeria). Ja vähemalt interneeduses on inimesi, kes kirjutavad, et on mõõtnud 1.9A vmt laadimise.

Põhipoint võiks olla selles, et laias laastus on olemas 1A laadijad ja võimsad (2A, 2,4A jmt) laadijad. Selge on see, et suuremad laadijad on suure tarbimisega telefonide jaoks kiiremad. Mul on näiteks korralik kallis laadija, kus on üks üheamprine ja teine 2,4amprine pesa. 1A pesa igat pilli ära ei toida, teine pesa toidab.

Nagu eelpool mainitud on hea kaabel ka oluline.

PS! Vaheinfona: olen lugenud, et telefonid piiravad laadimise ära, kui ekraan põleb. Samsungi mingi variandi (vist S5) puhul 1,8A pealt 1,2A peale. Isegi piiratud laadimise puhul jääks 1A väheseks.

EDIT: OK! Täpsustan. Tegelikult oleks ju MACi projektil rohkem jumet, kui laadimine saaks juhtmevabalt lahendatud. Kuid kogemused korralike 1A juhtmega laadijatega on paljudel sellised, et janusemaid seadmeid niimoodi ära ei lae... Kellelgi reaalset kogemust on selle 5W juhtmevaba laadijaga? Mac teema alguses ütleb, et on veendunud, et juhtmevaba ei vea välja.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”