Bensufilter sissepritsele suvalisest autopoest?

Kasutaja avatar

ranel
Postitusi: 3124
Liitunud: 21 Nov 2010, 22:55
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Asukoht: Tartu
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 325 korda

Re: Bensufilter sissepritsele suvalisest autopoest?

Lugemata postitus Postitas ranel »

Loadära kirjutas:

Küsisin, kuna mul on varasematest aegadest nagu selline "alateadlik" seos kuidagi kinnistunud, et sellised läbipaistvates plastkehas minifiltrid on justkui ainult karbuutormasinate teema, ehk siis pigem vabavoolu jaoks arvestatud. Seega pelgangi pisut, et äkki 3bar selga surudes läheb see sisu seal sees kuidagi liikvele, või hakkab korpus lekkima vms? Lisaks kuskil väljamaa foorumis aeti veel mingit tarka juttu erinevatest läbilaskevõimetest mikronites...no stiilis, et pange ikka mingi värskema KTMi oma, et seal 10mikroni asemel 20vms ( hetkel küll seda teemat enam üles ei leidnud, seega vabandused, kui numbrid suurusjärk nihkes...)?

Ma ise lähtuks sellest põhimõttest, et pane see, mis endale õigem tundub või kui kahtled, siis tee nii nagu tehas ette näeb. Sul on ju reaalselt vana filter näpus ja saad kõige paremini võrrelda.
. Kui suvaline foormlane jagab siin soovitusi, mis tema arvates võiks sobida, siis kehva nõu andes hiljem pole ta rahapakiga lehvitamas, et maksan tagajärjed kinni.



http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”