Garmin Zümol ekraan "paigast ära". Ideid ja lahendusi? → Re: Räägiks Navidest


Teema algataja
Loadära
Postitusi: 471
Liitunud: 04 Okt 2005, 00:35
Asukoht: Sadulas: Keila-Kadrina
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Räägiks Navidest

Lugemata postitus Postitas Loadära »

Maaks kirjutas:
Loadära kirjutas:

murekiri

Tallinnas võiksin proovida kaabliga. Riistavaralisi probleeme ei suuda lahendada :)

Ok, tänud pakkumast. Kas muidu see nädalavahetus ka võiks mahti olla (kuna ise oma tööga seoses nüüd mõne päeva Eestist eemal jälle...sestap polnud ka väga sobivat hetke juba eilegi siin vastata)?
Ning kui see "riistvaraline" pool tõesti nii lihtne, et kaheksa kruvi lahti, uue kaablilint kuhugi pistikusse ja karp kokku tagasi kruvida, siis sellega saaks vast isegi hakkama...kuid jah, ennem oleks mõistlik mõni kohapealne arvamus juurde saada, et viga ilmselt pole siiski tarkvaras.

Macintosh kirjutas:
Loadära kirjutas:

murekiri

Panin just tähele, et teemas asuti aga hoolsalt lahendusi otsima aga küsimata on üks ülioluline küsimus: kuidas see juhtus?
Ärkasid hommikul üles ja GPSi ekraan oli sujuvalt 2 cm põhja poole nihkunud või tegid enne midagi selle nimel (sh. tarkvarauuendus, ujutamine köögi kraanikausis, tagumine motosaapaga, pikem sessioon sügavkülmas ... jne)?

:wack:

Kui päris aus olla, ega siis täpselt mäletagi! Vist viimati reisilt tulles paar korda "hangus" kogu elu seadmes, st. igale näpuvajutusele hakkas kohtuav viive järgnema...siis sai teist paar korda restarditud. Läks nagu jälle kiiremale käigule, aga ekraan oligi vist seejärel mingi hetk pisut nihkes...aga siiski mitte nii palju, kui nüüd viimastel katsetustel! Ok, kuna tee oli juba kuskilt Serbiast koju, seega viidastatud ja suures plaanis teada, siis väga ei viitsinud sellega käigu pealt jebima hakata jälle ja tulin koju ära. Peale seda rändas seade sahtlisse, kuhu selle koos oma hädadega ka unustasin. Kuniks nüüd novembri alul tekkis mõte/tarvidus teist oma metsepeletisel kasutada, aga siis käima pannes meenus see jama jälle! Ja nüüd talvel vast aega rohkem, et selle jebiga tegeleda...ning nii ma oma murega siia sattusingi.
Igal juhul kirsaga teist ei tagunud (mis tast ikka taguda, ikkagi päris suur hulk oma töötulemust sai ju kunagi selleks konverteeritud...), samuti ei ole kasutanud ka vannipardina ega pole teisega ka sügavkülma sisustanud (nii vist võeti väidetavalt hoopis, `90 aastatel, varastatud automakkidel koode maha...?).
Aga paar korda laualt, või motikasadulalt maha kukkunud võib ta oma elu jooksul olla siiski küll ...

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”