TS Laevade vastutus, kui tsikkel külili läheb

Kasutaja avatar

Teema algataja
iSlanderADV
Mode
Postitusi: 557
Liitunud: 25 Mai 2014, 19:21
Tsikkel: Honda CRF1000L
Asukoht: EU
Tänanud: 180 korda
Tänatud: 120 korda
Kontakt:

Re: TS Laevade vastutus, kui tsikkel külili läheb

Lugemata postitus Postitas iSlanderADV »

StreetMoto kirjutas:
iSlanderEST kirjutas:

Lisan pildi, kus ratas on külili. Pildilt on näha, et ratas oli küljejalal, siledal pinnal. Käik sees. Ratast ei ole madaldatud

Antud pildi põhjal (ei hakanud siia pilti topelt lisama) jääb mulle isiklikult see kukkumine üsna selgusetuks. Siin paistab kõik korrektne olevat. Kas selle kukkumise hetke videojäädvustust on ka nähtud, et selle põhjal otsustada, mis oli põhjuseks? Kas tõesti nii suur kõikumine, et üle tasakaalupunkti paremale ümber viskab? See praam peab ikka väga kaldu käima või saama tubli paugu, et vasakule kaldu tsikkel paremale külili visata.

Kõikus ikka jah päris korralikult. Video mulle näidatud ei ole. Üldse nende poolt on olnud peaaegu võimatu vastuseid saada, pöördusingi Tarbijakaitsesse just sellepärast.

romulus kirjutas:

Ma olen hoopis üllatunud, et ühel rattal lihtsalt kohapeal kukkumisega sellised asjad nagu piduripedaal ja jalaraud ja kukkumisrauad katki lähevad... Saan aru, et peegel läheb, või mingid kohvrikinnituse punnid, aga need muud? Või olid kahjustusteks lihtsalt kriimud? Ise pole rattaga saartel käinud, ainult Soomes-Rootsis - seal tõmmatakse küll rihmadega kinni.

Twinidel on see totakas asi, et parema poole jalatugi on suht pehme, ta ei ole otseselt puruks läinud, aga nähes, et see on paljudel just väiksest laksust ka küljest ära tulnud, siis ma ei julge sellega edasi sõita. Hinnagu ratta kahjude kohta tegi esindus ikkagi. Kukkumisrauad said lihvitud, sest laeva tekk on kare ja ratas liikus peale kukkumist veel edasitagasi. Esindus arvas, et see tuleks välja vahetada. Oleks kohvrid küljes olnud, ei oleks peale kohvrite ilmselt midagi laksu saanud.
Rootsis käisin suvel ja ratas panid kenasti kinni, ei mingit draamat.

Nägemata Eesti orienteerumissari http://nägemataeesti.ee
TransEuroTrail Estonia https://transeurotrail.org/estonia

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”