TS Laevade vastutus, kui tsikkel külili läheb

Kasutaja avatar

simp
Postitusi: 1764
Liitunud: 27 Aug 2006, 23:25
Tsikkel: sv1000n
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 120 korda
Tänatud: 180 korda

Re: TS Laevade vastutus, kui tsikkel külili läheb

Lugemata postitus Postitas simp »

Kirs kirjutas:

Kui võtta naapidi....leian küljakil ratta praamilt, ei hakka mina midagi liigutama, tekimadrused saadan ka kukele öeldes, et nüüd asjad säherdused, et politsei tuleb kõigepealt kohale ja fikseerib olukorra ja asjaolud. Kui tõenäoline see selline asjade käiks oleks? Laev seisab... :roll:

Politsei saadaks ilmselt kukele, kuna tegu pole liiklusõnnetuse või muu sellisega ja isegi kui ei saada, siis on ootamine pikk. Kui nüüd sellel ajal laev seisab ja pärast kohtus kaotajaks jääd, siis tuleb teenusepakkuja oma rahalise nõudega juba.

Mõtekam oleks ilmselt ikkagi ise situatsioon ära fikseerida. Pildid, videod jne... Nende põhjal saab pärast tõestada, nõuda ja arutleda. Õnneks on konkreetsel juhul seda ka tehtud.
See mida tekimadrus/laeva kasutustingimused jne... protsessina nõuavad ei pruugi hea tava ja seadusega kokku minna. Eriti just kasutustingimused.

Tihtipeale lähevad ettevõtted puhtalt sellepärast juba kohtuni välja, et õigusselgus saavutada ja siis vastavalt kasutustingimusi vettpidavamaks tuunida.
Ettevõttele on see pisike kulu, aga vastasolevale eraisikule on risk suurem. Õnneks on olemas tarbijakaitsed ja teised sellised asutused kes olukorda natuke tasakaalustavad.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”