Rumalad või segased küsimused jms → Re: Segased küsimused jms

Kasutaja avatar

M.T.
Postitusi: 2430
Liitunud: 23 Aug 2011, 17:12
Tsikkel: -
Tänanud: 156 korda
Tänatud: 335 korda

Re: Segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Ryanairiga korduvalt lennanud ja viimasel ajal annan vabatahtlikult oma salongikohvri ka nende kätte. Korduvalt seda lipikut käinud ise küsimas. Põhjus lihtne, ma ei viitsi seal inimketis järjekorras seista ja sisenen suht viimaste seas alati ning siis on enamus kordadel pagasile kohta suht võimatu leida. Salongi võtan ainult väiksema seljakoti või analoogse, kus siis veepudel, elektroonika jne.
Pagasi ärakorjamise otsene põhjus pidigi olema asjaolu, et inimesed tulevad lubatust suuremate ning rohkem kui 2 kompsuga. See aga tekitab probleemi salongis pagasi ära paigutamisega ehk tekib järjekord. Otsitakse vaba kohta pagasile, käiakse edasi-tagasi vahekäigus ning reisijate peale- ja mahaminek võtab kauem aega. Ehk uue reegliga on eesmärk saada rahvas kiiremini peale ja maha, mis lühendab seisuaega. Seisuaja lühenemine kompenseerib aga selle lennujaama teenindajatele pagasiga möllamise eest makstava lisakulu. Kui see nüüd kõik niimoodi ilusti tööle ka hakkab, siis minu poolt (w) F.cking tüütu on seal õues tuulise ja s.ta ilma käes oodata lennukisse sissepääsu, sest mingi kaader on lubatust rohkem ja suuremaid kompse kaasa võtnud ning ei suuda neid kuhugi ära paigutada.
Ryanair lubas vähemalt esialgses teates antud muudatusega ka seda, et suurendab tasuta pagasi kg hulka. Pole nüüd vaadanud, kas tehti ka seda või mitte.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”