Rumalad või segased küsimused jms → Re: Segased küsimused jms

Kasutaja avatar

Hipponen
Postitusi: 119
Liitunud: 03 Aug 2016, 00:30
Tsikkel: Yamaha XJR1200
Asukoht: Tartu
Tänanud: 19 korda
Tänatud: 10 korda
Kontakt:

Re: Segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Hipponen »

Spoiler
ranel kirjutas:
will111 kirjutas:

nojah, kuigi ma ei ole väga veendunud, et see kottidega balanseerimine seal lennuki pagasi paigutamisel mingit reaalselt rolli mängib või et keegi seda kuidagi reaalselt arvestab :D mõtle nüüd, sa võid ju need max 10-15kg kaaluvad kotid ja kohvrid ilgelt vägevalt ära balanseerida kuskil pagasis, aga kui sul "juhtumisi" satub ühele saarele istuma peetäis 150kg "briti poissmehi ja naisi" ning teiselpool on ainult mingid jaapanlased ning dieeditibid oma 50-kiloga siis mida see kottidega mängimine ikka andis? 5 paksu vs 5 peenikest lööb tasakaalu poole tonniga paigast ära! suht palju peab ikka neid kotte eriti suvaliselt toppima, et sama unbalanss saavutada. ja samas see pool tonni või tonn ei oma lennuki kogumassi juures anyway mitte mingisugust tähtsust, selleks on automaatjuhtimissüsteemid, mis hoiavad pilli joondes

No sa pole ilmselt ammu lennupileteid või üldse siis ostnud. Viimane kord sai kenasti pikkuse ja massi kirja panna ning siis automaatselt paigutati lennukis kuhugi ära. Ise said vaid natuke oma kohti korrigeerida.

Aga jah, raskusekese peab tiibade juures olema. Vastasel juhul kui füüsika paigast, lennuki juhitavus kahaneb kuni täitsa varisemiseni välja.

Pigem on minu arvates probleem selles, et kõik need 10kg käsipagasi kotid ei mahu istme kohal olevatesse mahutitesse ära ja siis hakati varasemalt suvaliselt ütlema lõpus, et pane sina oma kott sinna käru peale ja läheb koos suurte kottidega. Selle peale hakkavad inimesed ütlema, et nemad ei saa panna sest neil on kiire ja miks teised ei pea panema jne. Olen näinud oma silmaga. Ja siis üritatakse ikkagi oma kotti peale nihverdada nii, et kott on lõpuks lahtiselt vahekäigus või venib lennuki väljaminek. Nendel kellel on kiire maksavad selle 6€ oli vist ja saavad oma koti võtta ise pardale kaasa.

Varasemalt: Honda CB1; Honda CB600F; Suzuki SV650; KTM 250 EXC-F Hetkel: Yamaha XJR1200 + Yamaha Bolt 950 '15 + Voshod 1969

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”