Mootorratturite reisikirjad


Prets
Postitusi: 683
Liitunud: 13 Juun 2009, 02:40
Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
Asukoht: Tartto
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 67 korda

Re: Mootorratturite reisikirjad

Lugemata postitus Postitas Prets »

Sõitsin ise Hai Vani läbi 110cc rolleriga (ema istus taga, ei olnud veel kogemusi käikudega masinaga) ilma mingisuguste lubadeta 2016 sügisel. Küll giidiga, aga kokkuvõttes läks päevatuur Huest Da Nangi maksma küllaltki vähe, roller oli korralik, peale kiivri anti ka küünarnuki ja põlvekaitsmed ja helkurvest ja söögid olid kõik hinnas. Seal peab meeletult õnne olema, et ilus ilm oleks. Meil ei old kõige parem ja udutas parajalt. Mägitee ise küllaltki liiklusvaba, ainsad seal ongi turistid ja elusloomaveokid, sest muu liiklus läheb otse läbi tunneli. Tee ise küllaltki lamp ja lühike, mõned kilomeetrid ainult, kusiganes sisemaal mägedes oleks küllaltki vingem ja vähem liiklust.

Peale Hai Vani sai veel mitmel pool Vietnamis kaherattalisel ringi pandud, liikluspolitseid vist nägin kolme nädala jooksul korra ja minust ei tehtud väljagi. Üldiselt avalik saladus, et ülevalt on antud karm käsklus välismaalasi mitte tülitada lubade ja muuga. Küll aga tasub meeles pidada, et päike võtab ja korralikult ja sealt, kus oodatagi ei oska sõites. Ja ka higistama ajab korralikult, mistõttu päikesekreemiga mitte koonerdada.

Endal oleks jäädvustus motomatkast Uus-Meremaa põhjatipust lõunasse välja jagada, aga kahjuks õnnestus parajalt matsu panna, lakun praegu haavu ja märtsi alguses uuele katsele.

(togi)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”