Fleim: politsei eest ära sõitmine


will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas will111 »

"Mudugi kui keskmise kiiruse süsteem kasutusele võetakse, siis tekib kiirelt äpp, mis aitab suitsupausid välja arvutada"

ja lõppkokkuvõttes on siis edukalt loodud VEEL KASUTUM süsteem! ikka nende rahade eest, mille oleks võinud panustada näiteks hoopis parema maantee rajamisele muude asjade hulgas. praegune väidetav "kasutu" (selle hinnanguga ma ei ole muidugi päris nõus) süsteem tavaliste kaameratega tekitab suure(ma) osa liiklejate puhul seda liikluskäitumist, et kaamerate juures võetakse hoog maha, mis asja ÕIGE paigutuse korral ju tegelikult ongi eesmärk või vähemalt osa eesmärgist. ja samas inimesed jõuavad siiski enamvähem optimaalse kiirusega oma sihtpunkti kuna kaamerate vahel pigem siiski ei toimu mingit huiamist või seda, et keegi seal igaksjuhuks spido järgi 80ga sõidab. ja kui sõidabki siis kõigil vähemalt on teoorias võimalus trahvi saamata sellest huiarist mööduda ja normaalses tempos edasi kulgeda. seda kõike ilma, et peaks mingeid mõttetuid kusepõikeid tegema.
siis keskmise kiiruse süsteemi rakendamise puhul hakkab esinema liikluskäitumine, kus küll kõik samamoodi võtavad (ilmselt kokkuvõttes väiksema arvu kaamerate juures, mis on pigem suvalise kui vajaliku koha peal) algus ja lõpukaamera juures hoo maha, kuid seal vahel tekivad 2 täiesti erinevat gruppi liiklejaid. grupp a) huiarid ja "igaks juhuk 80ga" sõitjad et jumala eest kuidagi see keskmine kiirus ikka liiga suur ei tuleks... ja kõik kes nende taha venima jäävad ning grupp b) need, kes sellist huiamist absull ei kannata ning ikka oma harjumuspärases tempos edasi tahavad sõita...kuid on nüüd sunnitud tegema selle nimel eriti hulle möödasõite ja kusepõikeid või kohvipause. vahel ilmselt asja pärast, vahel niisama - aja raiskamiseks.
üks minigrupp tekib veel ilmselt ka - need on need, kes mingi maa annavad minna 120ga ja siis venivad 75ga ning mängivad telefonis pokemoni, et seda tasa teha.

mis kokkuvõttes juhtub? liiklus muutub ohtlikumaks ja närvilisemaks KÕIGI jaoks. mingi x vahemaa läbimise aeg muutub pikemaks KÕIGI jaoks. üsna suure tõenäosusega muutub isegi total saastehulk suuremaks sest alati kui liiklus on ebaühtlasem ja närvilisem, on kõigi selles osalevate sõidukite küttekulu tegelikult suurem, vaatamata sellele, et üldine keskmine kiirus võib olla pisut väiksem. nii et epic great success :bsmile:

aa, ja muidugi jääb alati mingi ports neid masinaid, mis keeravad enne lõpukaamerat kuskile ära ja saavad siis ikka tasuta edasi lõbutseda :D ning arvata võib ka, et küll mõeldakse välja igasugu muidki leidlikke variante süsteemi lollitamiseks

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”