Fleim: politsei eest ära sõitmine


Syn
Postitusi: 186
Liitunud: 28 Juun 2011, 20:55
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 7 korda

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas Syn »

Saaks ainult vaielda :D

will111 kirjutas:

ja lõppkokkuvõttes on siis edukalt loodud VEEL KASUTUM süsteem! ikka nende rahade eest, mille oleks võinud panustada näiteks hoopis parema maantee rajamisele muude asjade hulgas. praegune väidetav "kasutu" (selle hinnanguga ma ei ole muidugi päris nõus

Syn kirjutas:

Eks see keskmist mõõtev kaamerate süsteem on trahvimiseks ainuke mõistlik lahendus. Praegune variant on täesti kasutu. Paned mingi äpi jooksma ja sõidad rahus 40km/h üle lubatu. Äpp piiksub, võtad hoo maha ja peale putkat jälle lapatsit.

:wink:

Mis liikluskindlustust puudutab, siis tõesti väga lamp asi mille eest trahvi teha. Samas see on vist ainuke rikkumine mille puhul ma trahvi saades maksaksin suhteliselt kerge südamega võrreldes mõne muu rikkumisega. :D Paar aastat tagasi sõitsin ühe Passatiga ja sellel lõppes kindlustus. Meeldetuletust sellekohta ei tulnud ja ise ka ei tabanud seda jälgida. Lõpuks kuklas välgatas ja selleks hetkeks oli 4 kuud kindlustus puudu. Kui mõni patrull oleks nr sisse löönud ja isegi trahvi teinud oleksin üsna rahul olnud. Kehvem lugu oleks mõnele värskele S-klassile tagant sisse kupatada ja siis avastada, et ohh kindlustust pole.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”