Aliexpress: ost, toll ja maksud

Kasutaja avatar

Kirs
Postitusi: 4071
Liitunud: 06 Apr 2005, 12:08
Tsikkel: BMW
Asukoht: Saaremaa/Tallinn
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Re: Aliexpress: ost, toll ja maksud

Lugemata postitus Postitas Kirs »

tarmoel kirjutas:

Omnivas stoppavad pakid seetõttu, et MTA tahab neis sobrada. Aeg -ajalt ju telekas näitavad, mis narkotsi ja keelatud kaupasid on saadetistest kätte saadud. Kust nad selle krokodillinaha ja kanepiseemned siis leiavad, kui pakkides ei sori. Ja EU-st tulnud pakid on ka tihtipeale avamisjälgedega.

See on täiesti arusaadav, aga miks ei kajastu see toppamine Omniva tracking logis? Või Omnival Eestis pakkidega mingit kokkupuudet enne Tolli ei ole? Kui juba Omnivasse tracking ilmub, siis loetud päevadega ka pakk üldjuhul sulle saabub. Enne seda võib mõõda minna kümneid päevi peale saadetise saabumist Eestisse, mil paki kohta ei ole mitte mingisugust infot.
Omniva ise pole pärimise peale kordagi maininud, et toll pidurdab vms. lihtne oleks ju kellegi teise kaela asja veeretada. Lihtsalt panevad tuima ja väidavad, et nende andmetel pole pakk veel Eestisse jõudnud, väitku igasugu tracking süsteemid mida iganes. Kord oli üldse nii, et järjekordselt raiusid, et pakk pole nende andmetel Eestis. Läks poolteist päeva ja pakk oli mul käes, kusjuures esimene märk Omniva trackingusse ilmus alles Kuressaares. Ei tea, kas keegi käis spetsjomm lennujaamast seda ära toomas ja igasuguse tollita otse toodi Saaremaale. Vot see oli kiirus.
Saatetise saabumise teavitamissüsteemist ei hakka ma üldse rääkimagi. Praegugi saan mingeid korduvteavitusi pakkide kohta, mis mul ammuilma käes.

Viimati muutis Kirs, 23 Jaan 2018, 20:01, muudetud 1 kord kokku.


SERTÃO

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”