Intercom

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Postitusi: 7336
Liitunud: 11 Mai 2011, 21:47
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 1074 korda
Tänatud: 1046 korda
Kontakt:

Re: Intercom

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Ain kirjutas:

Olen küll jah. 2011 aastast. Olen seda ka varasemalt ütelnud kui vajadus on olnud. Hetkel tundub mulle, et keegi näeb tonti seal kus seda tegelikult pole... Arvan lihtsalt,et mul on olemas piisavalt teadmisi ja kogemusi mis puudutavad Cardot. Ja kui kuskil on millestki juttu siis ütlen oma arvamuse välja. Tavaline on see, et inimesed omavad mingit seadet ja nad ei oska seda elementaarselt kasutada. Ja siis võidakse avaldada arvamust, et üks või teine asi on jama. Mis mõtet on jahuda mingitest spetsiifilistest terminitest ? Räägime lihtsas keeles. See et Cardo lisas mingil hetkel uuema tarkvaraga mingeid lisavõimalusi ei olegi nii tähtis ju.Tähtis on see, et 2015 tuldi välja seadmetegaga mis suutsid vabalt grupis üksteisega suhelda- ehk siis mitte ketis. See, et algselt oli grupi suurus max 10 inimest, hiljem 15 ei olegi nii tähtis..sest tavaliselt nii suures grupis ei sõideta.
Peace!

See on tore, et sa tootest ja tema omadustest räägid aga mul lugejana peab olema sealjuures aru saama, et sa pole objektiivne. Asjaolu, et sa kusagil oma huvi maininud oled ei maksa midagi (minul näiteks teadmine puudub). Ma ei näe, vaata ega otsi tonti, ma küsin korrektsust. Märgi lihtalt juurde, et oled edasimüüja/maaletooja/mis-iganes-huvidega-tegelane ja jäta edasised järeldused sealt juba lugejate-kirjutajate teha ning räägi, mis sa öelda tahtsid.

Ma olen nõus, et mesh tehnoloogia on igati vinge ja oluline aga tegelikkuses ei oma väga tähtsut, mis aastal Cardo sellega välja tuli. Või kes oli esimene. Oluline on see, kus me täna oleme ja milline on konkurents ning tulevik. Üldse on nõme kiidelda mingite tehnoloogilise saavutustega, mis seisnevad alusprotokolli omaduste võimaluste piiramises. See, et Cardo on täna selline-või tesistsugine ei oma tähtsust. Cardo ja Sena on laias laastus nagu Vestman ja Piibleht, kus kord on üks peal ja siis jälle teine. Neil kumbalgi pole märkimisväärset eelist. Esimese medali annan ma välja sellele, kes lõpetab ära selle jama nimega "universaalne intercom" ja toob turule midagi pärisel universaalset. Sinnmaani pole meil muust rääkida, kui sellest, millised omadused ühel või teisel tootel on murdosa jagu paremad. "Hiinlased" panevad niikuinii mõlemale pika puuga ära, kui saadavat väärtust eurode vastu võrrelda.

Kui keegi vajab täna meshi siis selleks on kohe ja nüüd Eestis koha peal saadaval vaid Cardo, kui pikemas plaanis vaadata siis ma teeks panuse siiski Senale, sest nad on korduvalt tõestanud, et suudavad paari kolme tarkvarauuendusega toote täiesti uuele tasemele viia. Lisaks on mulle jäänud mulje, et Cardo seadmed on pisut robustsemad, kui Sena S20 ja K30 ehk siis võsas müttamiseks peaks justkui võtma kas mõne Cardo või Sena S10.

Robustsust mainides on tähelepanuta jäänud üldse Midlandi tooted - need on märkimisväärselt tugevamad ja kestvamad ning veekindlamad, kui eespool mainitud kaks. Lisaks on ka aku kestvus Midlandi toodetel parem, ühe laadimisega saab ligi 20 tundi järjepanu lobiseda. Midland BT NEXT PRO kirjeldusest leidsin ma sellise asja: "Midland siseseadmetel on kaks ühendust, mistõttu neid saab kasutada ka teist marki toodetega.". Huvitav, kas see võikski olla see päris universaalne intercom või on jutt mllestki muust?

http://tehnoturg.ee/midland-bt-next-pro ... ystem.html
https://www.midlandeurope.com/en/produc ... sone-c1222

BT Next pro.jpg


🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”