Kawasaki Z1000 300 fat ass, 2004a, RasmusL

Kasutaja avatar

Teema algataja
RasmusL
Postitusi: 1666
Liitunud: 10 Okt 2006, 19:18
Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
Asukoht: Tartu
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 299 korda

Re: Kawasaki Z1000 300 fat ass, 2004a, RasmusL

Lugemata postitus Postitas RasmusL »

Väike vahe-update enne mootori kokku ladumist. Nimelt olin unustanud blokikaanes õhutusavad kinni toppida, mille oleks pidanud tegelt ammu juba tegema. Nüüd siis tuli meelde ja sai tehtud. Augud õigesse mõõtu puuritud ning keermestatud. M10 pimedad keermeliimiga sisse ja korras.

Pilt

Teiseks lasin ka silindribloki tasapinda lihvida, et ülerõhk paremini mootoris püsiks. 0.08mm võeti ja nüüd see ka korras. Lasid veel ultrahelipesurist ka läbi millegipärast ning mille tulemusena tuleb jälle uuesti üle värvida :mrgreen:

Pilt

Kolmandaks sai seadistajaga mõeldud ja otsustatud, et teeb rattale flex-fuel süsteemi, ehk siis nii-öelda 2 kütusekaarti. Hakkab sõitma nii E85ga kui tavabensiiniga. Ainuke muudatus siis, et pean ostma etanooli kindlad kütusevoolikud mille meetri hind umbes 20e.

Neljandaks on nüüd tutvusringkonnas ka 5-teljega CNC masin, tänu millele saan pürgida enda silmis 100% täiuslikkuse poole selle projektiga, nii et sealt peaks mingi hetk mõned kenad billett- jubinad tulema. Aga nendest räägin rohkem siis kui mingisugused käega katsutavad tulemused ja pildid saab teha.

Ja viiendaks- t*** vaatan, et seda teemat siin jõllitatud juba üle 300 000 korra :bsmile: Aga muidu sai selle aasta MP messil ning paar päeva tagasi lõppenud ACS Helsinki show vaadatud, et streetfighteri skene hakkab kaduma. Tartu poisid varsti viimased mohikaanlased.



If you ain't slidin', you ain't ridin'.

Everybody got a plan until they get punched in the face.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”