Kes ja kuidas peaks (pool)võõraid naisi seljakotina sõidutama
Moderaator: Moded
Re: Kes ja kuidas peaks (pool)võõraid naisi seljakotina sõidutama
Keegi võiks näidata, kus või millal siin teemas üldse seda tarka juttu olnud on Juba teema pealkiri ju ütleb väga üheselt ära, mis juttu siin on ja tuleb. Või tundub see tõesti vaid mulle nii?
Madlobster, kallutamisel ei ole jõudu tarvis. Aga tänan siiski heade soovide eest. Sina mine aga Rohtlaane koolitusele, maksa raha ja kuula tarka juttu ning saad ka seeläbi jõuda samale järeldusele...et jõudu pole tarvis. Hiljem saad siis omale ordeni rinda lüüa, öelda, et vot vaadake kuradi iseõppinud amatöörid, mina käisin sellisel koolitusel ja nüüd olen diplomeeritult parem sõitja kui teie kõik siin kokku Mine tea muidugi, äkki sul on see märk juba rinnas?!
Motokooli avamise mõte on peast läbi käinud küll, ainult et ma ei saa sinu idiootsest ilkumisest hästi aru...kas sõidu harjutamine ja lives nähtu ja tehtu põhjal tagasiside andmine/saamine mingil põhjusel ei kuulu õppimise alla? Et õppimine käib ikka ainult raamatut lugedes, jooniseid vaadates ja kuskil foorumis või klassiruumis teoretiseerides? Huvitav kas selle pärast viimasel ajal ongi nii palju proffe, kes sirge tee pealt tsikliga välja sõidavad või korra (etteplaneerimata) asfaldilt kruusa peale sattudes arvavad, et nüüd käis surm seitse korda silma eest läbi
-
Teema algataja - Postitusi: 424
- Tsikkel: Voshod 3M
- Tänanud: 18 korda
- Tänatud: 20 korda
Sa mõtled seda pooletunnist tasuta pakkumist? Mõnitad siin hea sõiduoskusega meest, alla pooleaastase lepingu ei paku mitte mingil juhul huvi! Pool aastat piiramatut kasutamist ja kütus sinu poolt.. see juba hakkaks lubama.
Lõvipasteeti on vist kuskil kauges külas tasuta jagatud
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Krdi vägev!
Pole aastat-kaks siin ühtki teemat lugenud, kuniks eila otsustasin seda teha....Esimene teema, mille lugeda võtsin ja kohe puhas kuld
Teisi teemasi ei julge mõnda aega vaadatagi...toibun sellest
Ikka on mingeid ägedaid....eelmiste nimed ei meenugi kohe....ja nüüd siis järgmine...
Vahva värk
Nii käis jah, isegi sain niimoodi load tehtud. Eksamineerija oli veel nii laisk, et ei viitsinud paari sammu teha ja ümber tuletõrjemaja nurga vaadata mu ristmikul sooritatud tagasipööret. Tegin seda seal uhkes üksinduses ja kogu eksam oli a 5 min.
-
Ilma selle pasteeditagi kõva sõidumees!
Absoluutselt, toksi omaette edasi.
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Muidugi suudab! Autos ka näiteks naine kõrvalt targutamisega ja ämm võib täiesti ootamatult tagaistmelt sukavardaga torgata! Parem üldse mitte peale võtta ja turvaliselt üksi sõita!
urmas66 kirjutas: ↑21 Juul 2019, 19:58Ma ei tea kas on keegi veel väikse tatikana meestekaga raamivahelt läbi olles sõitnud. Põhjuseks ,et jalad ei ulatanud üle pulga pedaalidele. Ma olen seda 5-6 aastasena isa rattaga sitaks teinud ja siis oled ju kogu kehaga ratta ühel poolel,aga keerata saab ka nii mõlemale poole
Oli aeg, kui isegi vanema venna ereka (kõlab inspireerivalt, kuid enamik vast teab, millest reaalselt jutt) pulk oli liialt kõrge, et jalad pedaalideni ulatuks, aga sõita oli ju vaja! Miskipärast tundus vasakult pool mugavam ja püksid kippusid keti vahele jääma. Ema oli pärast alati maru pahane.
will111 kirjutas: ↑22 Juul 2019, 17:45kuidas lapsed jalgrattaga sõitma õpivad? kas issi loeb kõigepealt neile unejutuna ette raamatu "randmevääne"?
mina õppisin sõitma nii, et istusin ratta selga ja hakkasin harjutama. see kehtib nii jalgratta kui mootorratta kohta. kui ka kõigi teiste sõidukite kohta. aga tänapäeval vist tõepoolest loetakse sellist asja täitsa absurdseks ja mõeldamatuks
Vasturoolimine on siiski väga konkreetne erinevus jalgrattalt tsiklile istudes. Ei tule niisama instinktist, pead teadma. Muidu sõidadki nii, nagu seal eespoolses vertikaalvideos irvitati. Kurvid lähevad maru pikaks ja absull aru ei saa, miks ei keera nagu jalgratas. Küllap enamikul algaja tsiklistina kogetud...
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 220 korda
- Tänatud: 90 korda
Irw, mis andmine siin käib.
Huvitav, kas praktikas ka kedagi kotivad need "tarkused", mille üle siin verbaalselt päevade viisi molli taotakse?
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Millegi või siis kellegi üle on ju vaja ilkuda ning aegajalt mõni maailma parim, targem või ilusam välja ilmub. Huumor on tervisele kasulik. Mõni tark-ilus-osav trollib teadlikult, aga mõni ongi tõsiusklikult enda poolt kirjeldatud TEGIJA.
-
Mind eriti küll mitte. Sõidan ikka nii nagu varem, üritan ikka vaadata et keerates millegi vastu ei keeraks, kuigi seda on mitmel korral soovitatud.
Täitsa per*es, mulle meenus, et mul on ühekohaline ratas ja ma ei saagi katsetada neid paksude vedamise trikke.
-
- Tsikkel: Neegrikaksik
- Tänanud: 120 korda
- Tänatud: 75 korda
Krt, huumorit peab ju saama... kardan, et ega nõrgemate närvidega baikerid seda teemat siin naljalt ei loe.
Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638
-
- Tsikkel: Tomos Funsport/ Montesa NT700V
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 27 korda
Austatud ätid ja mutid! Mul on idee - saaks nende valentiinorossidega kokku ja paneks rattad, koos seljakotiga sangas, joonele?! Ehk hakkaks tunneli lõpust ükskord ka tõde paistma.
Ei mul on oluliselt tähtsam küsimus, et kelle poolt kõik need kotid on? Ja kas koti saab omale ise valida või võetakse loosi?
-
- Tsikkel: Tomos Funsport/ Montesa NT700V
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 27 korda
Sponsoriks ei hakka ja koristamise võib alati emakese looduse pärusmaaks jätta! Tekkis huvi, et milline on näpuosavuse (suu suuruse) korrelatsioon rutskarullimise suhtes. Teema nagu minu poolt tutvustatud lihameeste motikasõdade laulus. Sealt saame teada, et milline on see kõige parem kintsukõrvetaja! Tõsi, seljakottidest sääl ei kõnelda.
-
- Tsikkel: pilusilm ja venelane
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 81 korda
Njaa, no eks vanasti olid asjad teistmoodi ka. Sa oled suht vana päss siis ilmselt, kui eksam nii olematu oli. Ega vb selles eas see seljakott väga ei huvita ka, olen ma oma esivanemate pealt tähelepannud. Pigem tõesti voshodi nokitsemine ja teiste külameestega muljetamine.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 672 korda
- Tänatud: 430 korda
"Spetsialistid!"
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
A mis te peale sõitu nende seljakottidega teete üldse?
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Enamus on nii õudsad, et "unfriend ja block" ilmselt. Ratas läheb ka vahetusse.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 96 korda
- Kontakt:
Samuti mäletan, et just vasakult. Aga miks
will111 kirjutas: ↑22 Juul 2019, 17:45kuidas lapsed jalgrattaga sõitma õpivad? kas issi loeb kõigepealt neile unejutuna ette raamatu "randmevääne"?
mina õppisin sõitma nii, et istusin ratta selga ja hakkasin harjutama. see kehtib nii jalgratta kui mootorratta kohta. kui ka kõigi teiste sõidukite kohta. aga tänapäeval vist tõepoolest loetakse sellist asja täitsa absurdseks ja mõeldamatuks
Black kirjutas: ↑22 Juul 2019, 22:05Vasturoolimine on siiski väga konkreetne erinevus jalgrattalt tsiklile istudes. Ei tule niisama instinktist, pead teadma. Muidu sõidadki nii, nagu seal eespoolses vertikaalvideos irvitati. Kurvid lähevad maru pikaks ja absull aru ei saa, miks ei keera nagu jalgratas. Küllap enamikul algaja tsiklistina kogetud...
Siinkohal nõustun williga. Mul läks sujuvalt: velod -> 50-sed -> 125/175 -> pikem paus -> (motokooli xj600) -> 100+kg enduro. Kui õigesti mäletan, siis vastukeeramisest lugesin mingist ingl.k. veebifoorumist ja panin imeks - mis seal nii pikalt jutustada. Ajas muigama, et jagati nippe nagu "proovi lükata sisekurvi poolset lenksu!" Ma polnud kunagi niimoodi analüüsinud (mida vasak käsi teeb, mida parem käsi teeb) Usaldan lihasmälu. Põhiloogika on veloga sama. Tänavasõidu 600 tundus alguses tõsine raskekaallane ja alustasin platsil ettevaatlikult. Aga peagi hakkas slaalom tulema - hoidsin keha otse, lasin lenksu piirajast piirajasse ja timmisin kallet gaasiga.
Samuti mäletan, et just vasakult. Aga miks
[/quote]
Paremakäeline ja vasak jalg arvatavasti n.ö. tõukejalg.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 96 korda
- Kontakt:
Paremakäeline ja vasak jalg arvatavasti n.ö. tõukejalg.
[/quote]
Just! Sõitu alustades panen vasaku jala velo pedaalile, ehk ronin kõigi 2rattaliste selga vasakult. Võin sõita veloga/tsikliga nagu rüütlipreili - mõlemad jalad vasakul pool sadulat. "Jalad paremal pool" oleks harjumatu. Tglt ma oma ühekohalise tsikliga ei peaks siin üldse sõna võtma. Reimps annab halba eeskuju.
-
Pigem, et juba varakult oli selge, et kuna meil on parempoolne liiklus, on juht vasakul (kui keskel olla ei saa)!
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 44 korda
- Kontakt:
Kes: ma võin küll
ja kuidas: salaja
peaks (pool)võõraid: võõraid
naisi: jah
seljakotina: oleneb rattast
sõidutama: ...............
kontakt nr. +372 52 58 244
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 44 korda
- Kontakt:
eks ta tupsununnu tahab lihtsalt seda va krabisevat armastust tunda, sõidab jälle
kontakt nr. +372 52 58 244
-
- Tsikkel: lenksuga
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 21 korda
Musitan. Või noh, viimane kord oli vähemalt nii. Nii ilus tüdruk oli, et sõidu ajal oleks juba tahtnud, aga kurat, pidi enne 5 tundi ringi töristama.
-
Vana kalamees teab, et kala tahab enne välja tõmbamist alati väsitamist...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.