Europark Ühisteenused


will111
Postitusi: 5281
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 45 korda
Tänatud: 387 korda

Re: Europark Ühisteenused

Lugemata postitus Postitas will111 »

umbes 2a tagasi hirmutasid nad mindki kohtuga. ma end samas väga lihtsalt hirmutada ei lasknud ning konsulteerisin juristist sõbraga, kes nende teemadega varemgi kokku puutunud, pidasin nendega lühikese dialoogi maili teel ning kokkuvõttes paistab, et nad /europark vist oli/ loobusid oma nõudmistest. natuke aega hiljem nende nõuded aegusid. soovitan natuke uurida (mõne isiku käest, kes on kursis), et kuidas ja mida ning millal täpselt neile vastata, öelda, küsida ja kuidas suhelda.
kui nemad vastavad lühidalt, sisutult ja ignoreerivad küsimusi siis eks sul ole igati õigus ja põhjendus teha sama, kuid mõistlik on suhelda võimalikult viisakalt ja näidata KIRJALIKUS suhtluses üles huvi ning omapoolset igakülgset koostöövalmidust. kindlasti olgu kogu suhtlus kirjalik ning dokumenteeritud...kui plaanid kohtusse minna. ja kindlasti tasub minna kui tunned, et asjad ei ole päris õiged. siinsete "tarkpeade" ja teoreetikute parastamist ja targutamist ei tasu eriti tõsiselt võtta.

muidugi paarikümne eurose trahvi puhul puht praktilises mõttes võib kohtuga möllamine tõesti olla ebamõistlik, aga seda muidugi vaid juhul kui sa tegelikult ise tead, et tõesti tegid ikka midagi valesti ka. kuivõrd asjad alati nii mustvalged ei ole siis mõnel juhul on mõistlik ka põhimõtte pärast asja ajada

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”