Kaamera mõõtetulemused


Teema algataja
will111
Postitusi: 5289
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 46 korda
Tänatud: 388 korda

Re: Kaamera mõõtetulemused

Lugemata postitus Postitas will111 »

Jah, püsikas oli nii sätitud, kuid see oli spidomeetri kiirus. Spidomeeter näitab kuskil 3km üle. See on esiteks üldteada fakt (kõigi autode puhul ja lausa tootjate endi poolt kinnitatud) ja teiseks erinevate muude kiirust mõõtvate seadmetega kindlaks tehtav ja tehtud.
Paraku jah, midagi tagantjärele tõestada on mul ilmselt praktiliselt võimatu. Küll aga tahaks teada, kas ja millal see mõõteseade ikkagi taadeldud on...sest see on ikka päris julm kogus kilomeetreid tegelikult, mis sinna otsa tuli. Aga huvitav olukord nagu...on päris selge, et korrektselt see teeäärne kaamera seal antud juhul ei mõõtnud, kuid midagi teha selle osas ka nagu ei saa. Ilmselt ta mõõdab palju täpsemalt, või siis palju vähem ebatäpsemalt selle seadistatud kiiruse ümbruses (50) ja kuna tavapärased ületamised seal on arvatavasti kuskil sellised +7 kuni +10 siis vast erilist probleemi polegi.

Kas lihtsurelikul on võimalik nende taatlemist kinnitavate dokumentidega huvitav kuskil tutvuda ka?

Plekk loomulikult just väike ei olnud...kuid eks ta ära on juba makstud jah sest vastus politsei poolt oli, et kui kavatsen selle kiirmenetluse (või mis iganes selle asja nimi on) otsuse vaidlustada siis läheb üldmenetlusse ning võetakse load ära. Tore teada :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”