Kaamera mõõtetulemused

Kasutaja avatar

zorten22
Postitusi: 474
Liitunud: 27 Veebr 2008, 21:42
Tsikkel: TL1K, TT600R
Asukoht: Tartu-Põlvamaa
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 43 korda

Re: Kaamera mõõtetulemused

Lugemata postitus Postitas zorten22 »

will111 kirjutas: 13 Dets 2022, 16:59
Suures plaanis muidugi hirmus suurt (rahalist) vahet ei ole, õige fikseeritud kiiruse korral oleks trahv ilmselt siiski olnud üle 100e. Asi on põhimõttes ja ausalt öeldes paneb imestama kuidas sellised seadmed nii silmnähtavalt mõõda saavad panna...minu kahtlus ongi selles, et ega neid tegelikult just tihti kontrollida/taadelda ei viitsita. Ega väga ei imestaks kui seda pole tehtud mitte kunagi peale vastava "Putka" paigaldamist, millest ilmselt on möödas juba 15+ aastat.
Jah, minu spidomeeter VÕIB ju tõepoolest aiateibaid näidata ning gps minu seadmes VÕIB ju ka näidata puhtjuhuslikult täpselt samu aiateibaid. Okei...aga miks kõik kaamerad tallinnas ja selle ümbruses mulle siis iga kord välku ei tee kui ma nende alt spido järgi 5-6+kmh mööda sõidan??? :lol: et mingi "kohalikele 5 ühikut soodustust" kampaania või? :lol: Ei, see on selle pärast, et minu REAALNE püsikalt valitud kiirus jääb alati lubatu (+väikese mõõtevea) piiresse ning ei auto spidomeeter ega gps tegelikult ikkagi ei näitagi aiateibaid, lihtsalt spidomeeter on tehasest seadistatud näitama pisut suuremat kiirust. Seda absoluutselt kõigi autode puhul ning ka üsnagi sarnasel määral
Huvitav on jah muidugi see, et esimese asjana on süüdi kõik teised, mitte ise ei ületanud kiirust :wack: :wack:

Kas sellele pole mõelnud, et enamus putkades pole neid kaameraid isegi sees? Suures osas on need ju lihtsalt liikluse rahustamiseks.
...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”