Muu varustus motomatkale

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Postitusi: 7358
Liitunud: 11 Mai 2011, 21:47
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 1078 korda
Tänatud: 1060 korda
Kontakt:

Re: Muu varustus motomatkale

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Piipz kirjutas: 16 Aug 2023, 09:23
Kõik see peaks mahtuma ainult kahte küljekohvrisse, topcase peaks veel enamvähem tühjaks jääma, et kui kodus korralikult pakkides sellega hakkama saab, siis tee peal ei peaks nii hoolikalt pakkima(mida kaugemal oled, seda vähem viitsid sellega tegeleda).
Ainult kahte? :D Minul on täna kaasas "magamiskohvris" (kahekesi sõites) allolevad asjad. Need mahuvad kõik ühte 42L küljekohvrisse. Naise käsutada on 45L kohver (mis kipub alti mulle arusaamatul põhjusel triiki täis saama, hoolimata sellest, et naise riided on minu omadest nii-palju väiksemad) ja minu asjade jaoks jääb kõige väiksem, 37L kohver (+sinna lähevad need naise asjad, mis tema kohvrisse mingil põhjusel ära ei mahtunud :lol: ).
Kohvri ülemisse ossa jääb veel tiba ruumi, kui on poest paar konservi vms vaja kaasa võtta.
Olen täis kohvri ka korra tänavu suvel ära kaalunud: 10.5kg, mis mahub peaaegu tootja soovitatud piiridesse.
Asjad mis ma asendada tahan on madratsid (hetkel noname, töötavad hästi aga tahaks kindlust) ja magamiskotid. Magamiskotti tahan sulgedega, saan paki väiksemaks ja soojema asja. Kui suudan kohvrisse ära mahutada siis tahaks ühte sulgedega matkatekki ka. Villy polt mainitud sulgmaagmiskoti märjaks saamise probleemi saab lahendada sellise tootega https://www.nikwax.com/en-gb/products/w ... own-proof/.
Juurde tuleb lisaks ilmselt lühike juhtmepikendus 240V, mis võimaldaks mul kämplatsidel paremini oma tehnikat laadida. Ja patareidega pump vajab ka asendamist, sest sunnib mind lisaks 4 varupatareid kaasa tassima. Akuga variant oleks lihtsalt mugavam. Juurde tuleks vaadat mingi 3x3m ultrakerge tarp, et kui juhtub hommikul sadama siis ma ei peaks vihmas pakkima. Vihkan vihmas pakkimist. Ja kohvi tegemiseks Aeropress Go.

Feerino kalahari 3 on iseeneset hea telk, seest kõrge (~1.30m), saab poolpüsti endale püksid jalga ajada; lihtne ja kiire püsitada ning mõistliku kaaluga (3 kg). Mis mulle mulle ei meeldi on selle eeskoja lahendus: asju suurt sinna ei mahu ja kui vihma sajab siis eesukse avamisega sajab mingi osa ka alati telki. Kui suudan leida sama väikseks pakitava, korraliku eeskojaga telgi siis asendan. Teoorias võiks sobida Naturehike Hilby aga vähemalt kirjade järgi on selle pakk suurem, kui Kalaharil (14x47cm vs 17x53cm). On siin kellelgi äkki, et saaks vaadata?

Ma ei saa öelda, et mu kohver servast servani täis oleks, liiga palju on igasuguseid erikujulisi ümara vormiga asju ja nende vahele jääb alati paratamatult tühja ruumi kuhu ma ei suuda asju panna. Sõltuvalt sellest, kui osav ma pakkimisel olen võib "magamiskohvri" peale niiplaju tühja ruumi jääda, et panend sinna ka vihmakiled ja varukindad ning saan oma riidekohvrisse vaba ruumi juurde.
► Näita Spoilerit
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”