Garaazi ukse lisasoojustamine.


will111
Postitusi: 5291
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 46 korda
Tänatud: 388 korda

Re: Garaazi ukse lisasoojustamine.

Lugemata postitus Postitas will111 »

kiilas, kas gaasi tood kohale miski sellise ballooniga, nagu kunagi gaasipliidid olid? Ma ei mäleta mitu liitrit või kilo nendesse mahtus aga päris suured olid, äkki midagi sellist 60-80l kanti. LPG otse tankurist on tõesti päris odav, vist isegi üle poole odavam diislist aga sinna ballooni ilmselt otse tankurist ei saa lasta? Kaua sellise kogusega umbes kütta saab gaasikaga?

Mina kasutan sellist asja seinal http://www.koreaheating.com/en/heating- ... -hot-film/
Väga hea lahendus iseenesest, just sellisele ruumile kus võibolla pole vaja kütta mingit suurt ruumala õhku väga ühtlaselt, vaid on vaja kütta teatud kehasid/esemeid ruumis ja rohkem lokaalselt. Garaazis mul selline asi seinal ja üsna põhitöökoha lähedal on näiteks super. Annab ühtlast, piisavat sooja ja läheb tööle/kinni tavaliselt valgusti lülitist täpselt samamoodi nagu tavaline valgusti. Soetusmaksumus on pigem väike (jällegi juhul kui ei soovi just katta sellega näiteks terve mingi suure ruumi kõiki 4 seina vms), absoluutselt mitte mingisugust paigalduskulu ei ole, mingit maintenance ei ole, mingit amortisatsiooni ei ole, sooja annab kohe kui vool taga ning lõpetab samamoodi kohe kui vool taga. väga lihtne ühendada suvalise odava termostaadiga, sättida timeriga kütteajad, lülitada eemalt on/off. väga ohutu ja ülimalt lihtne paigaldada sisuliselt kuhu iganes. Hind peaks olema vist kuskil 20euri ruut, vähemalt siis oli kui mina ostsin.

Võtab ka natuke vähem voolu kui lihtsalt tavaline nö. otseelekterküte...kuigi minumeelest see 2x vähem, mis nad seal väidetavalt on mõõtnud, tundub liiga optimistlik. Aga no täiesti selgelt vähem kui mingi elektriradikas, soojapuhur ja igasugused sellised asjad. Vast kuskil 2/3 nende küttekehade energiatarbest. muidugi eks õhk lae all on tunduvalt jahedam ka selle võrra...aga kellel seda hirmus sooja õhku seal lae all tarvis on?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”