Ei sobi Tuaregi vedrustusega

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7205
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1864 korda
Tänatud: 518 korda

Re: Ei sobi Tuaregi vedrustusega

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Maaks kirjutas: 30 Okt 2023, 11:54
Ain kirjutas: 30 Okt 2023, 10:46
Seda sillateemat kuulen esimest korda aga ajudega ju sarnast asja tehakse.. Väidetavalt muudetakse seadeid nii, et mootor töötab paremini ja on ökonoomsem...
Justnimelt - väidetavalt :D
Autotehaste arendusosakondades töötavadki ju ainult mingid ajuinvaliidid kes ei oska isegi väiksema kütusekuluga suuremat võimsust saavutada :mrgreen:
Mine Järveotsa tee 54 Autospiritisse ja vaata kui äkki Margus Murakas seal hõivatud pole ning küsi tema käest. Ta on sel teemal väga suurte teadmistega ja osakb sulle selle ka taduslikumate terminitega lahti seletada. Peamine teema ongi autodel just mingite müra ja veere probleemide lahendamine ja ka teatud kiirusel ideaaltingimustes kütuse näitajate ilusamaks saamine. Aga päris elus ei sõida autod ainult otse ja siledal asfaldil ning sellega seoses peabki asja ka mõistusega võtma. Tehas annab kokkujookudele teatud parameetrid üldjuhul vahemikes siia-sinna ja lisab, et soovitav on selle vahemiku nö ühete serva see seada. Oskamatu reguleerija ei saagi aru, et miks just nii ja mitte kuidagi teisti. Ilmslet oled ka WRC-s kuulnud, et mõnel mehel mõnel päeval ei ole auto juhitav. Vot see ongi see teadus, mis aitab autod juhitavaks teha. Tavaautole tuleb lihtsalt leida optimaalseim seade ja väga oluline on 4x4 autode puhul.
Minu TDM-i täiesti korras esiamordid olid enne ühe mehe sekkumist ka suht kehvasti toimivad, aga ta seal midagi "näppis" nagu ka teemaalgataja on ilmselt selle Aprilia amordiga teinud ning asjad saab amorti vahetamata ka palju paremini tööle.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”