koonusfilter
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
koonusfilter
niisiis panin rollerile 80nese dyysi ja nyyd hiljaaegu sai peale pandud ka koonusfilter(malossi)
roller kiirendab kuni 30 neni normaalselt ja yksi sõites on täitsa hea ka ylejäänud kiirendus aga kui kahekesi sõidad sis jääb kudagi lahjaks, mis viga võiks olla?
roller kiirendab kuni 30 neni normaalselt ja yksi sõites on täitsa hea ka ylejäänud kiirendus aga kui kahekesi sõidad sis jääb kudagi lahjaks, mis viga võiks olla?
irw stock 2.5l opel kadett gti ei kannata sellist asja isegi välja,see tuleb lahjemaks segada,jõu.yammu kirjutas:Eksid rängalt !..sõber kasutas pikka aega lennukikütus, võimas oli. Mootorile pole mittemidagi teinud.klemm kirjutas:lennukikütust w? Täitsa segi läinud! Roller ei peaks sellist asja vastu!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
suurema düüsi ja sport summiga pole mõtet veel koonustpanna? mai saa muidu liikuma:( filtrit pole.xzburnoutzx kirjutas:Kui need eelnevad jupid on peal, siis pane koonus.saqants kirjutas:aga kas mul tasub koonus ära,kui mul tehase stock ning tehase sport sumps?
tuleviku plaanid küll korralik sport summ ning sport vario,ehk ka 70cc kit ja kindlasti suurem düüs?

aga kui palju tõusab stock masinal koonusega kütuse kulu?
-
- Kontakt:
Sumpaga võib juba panna, kuid suurt vahet ple. Benakulu on vast 0.5 suurem kui muidu.saqants kirjutas:suurema düüsi ja sport summiga pole mõtet veel koonustpanna? mai saa muidu liikuma:( filtrit pole.xzburnoutzx kirjutas:Kui need eelnevad jupid on peal, siis pane koonus.saqants kirjutas:aga kas mul tasub koonus ära,kui mul tehase stock ning tehase sport sumps?
tuleviku plaanid küll korralik sport summ ning sport vario,ehk ka 70cc kit ja kindlasti suurem düüs?
aga kui palju tõusab stock masinal koonusega kütuse kulu?
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
Heh, see mis te tehase stock sportsumpsiks kutsute, see on täiesti tavaline summuti, seal sõelad sees ja asjad... Aga ma tahtsin küsida, et mis koonusfilter üldse juurde annab... Mul on näiteks 70 ccm,uus väntvõll ja Leovince ZX siis ...xzburnoutzx kirjutas:Kui need eelnevad jupid on peal, siis pane koonus.saqants kirjutas:aga kas mul tasub koonus ära,kui mul tehase stock ning tehase sport sumps?
Malaguti Firefox F-15 70 ccm 

-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Teema läbi käidud http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?hig ... er&t=12168
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee