Esitulede reguleeringu kontroll
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 2410
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 25 korda
Esitulede reguleeringu kontroll
kuidas saaks ise reguleeritust kontrollida, a la jooned garaazhi seinale?
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Vähemalt vene raual käis tule sättimine selle reegli järgi.
Re: Esitulede reguleeringu kontroll
Kas motika esitule reguleerimise "ametlik" skeem ja juhis on kuskil netiavarustes ka saadaval, peaks ju olema tegemist avaliku ja seaduse jõuga infoga? Otsisin siit foorumist ja Google´ist. Ei leidnud. Ei leidnud esimese hooga oma paberitest ka pärnu Amservi ülevaatuse-mees. Vilksamisi mäletan, et Palu raamatutes võis kuskil joonis olla, aga noh, mis ajast see pärit...
Louisi kataloogi tuledel on kaasas selline juhend. Teisel leheküljel on ka illustreeriv pilt.
http://www.hunta.ee
Inglisekeelne juhis laseb lähitule kõrgemale seada kui saksakeelne: 25ft/2in (7,5m/5cm), Louisi juhend aga 5m/5cm, nagu ka siin varem soovitatud oli. Ju see viimane meil ka aktsepteeritav on. Lihtsalt imestan, et seda joonist netist (Riigi Teatajast) ei leia.
ei tea kas ma olen loll a minu arust peaks kaugtuli näitama lähitulest kaugemale. Mu gixxeril aga näitab kaugtuli lähemale kui lähituli,teeb ratta eest lihtsalt tee valgemaks ja kõik. Mul vist vale tuli ka,et inglismaalt toodud ratas aga lähi ja kaugtuli peaks ikka õieti näitama.Reguleerisin just ükspäev,lähituli oli ka hästi maha reguleeritud.Ja kaug ja lähituld saab ainult koos reg.?Ratas siis aastast 2000.
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
E tähistusega laterna puhul reguleerime ikka lähitule: jutid seinale, 10m kohta peaks valguslaigu horisontaalne osa jääma 10mm madalamale laterna tsentrist.( 5m peale seega 5 mm).ja seda ikka nii, et juht istub sõiduasendis tsiklil.
ja kui on ark ülevaatuspunktis tuttav ülevaataja, siis kuu keskel neil töökoormus väiksem ja hea meelega kontrollivad ja vajadusel reguleerivad tuled paika.
Nongrata kirjutas:petz61 kirjutas:5m peale seega 5 mm
5m- 5cm!!!
Näpukas ilmselt
Ehk siis 1:100-le suhe. Kui garages vähe ruumi, siis aitab ka 10cm seinast ja 1mm valgusvihu langust
Hans
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.