1. leht 2-st

K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 21 Apr 2013, 22:00
Postitas Nurech
Jõudu, Kawasaki Vulcan 1600 Classic 2003 vajab õiget segu, kuna varsti saab peale pandud uus suurem õhufilter koos käsitööna tehtud summutitega, seega et saada äärmiselt täpseid tulemusi peaks ikkagi minema dyno peale ja reaalset lugema õhu/kütuse segu summutitest ja laskma proffidel oma vahenditega seadistada power commanderit.
Tean, et netist on võimalik pre-defined kaarte võimalik alla laadida ja peale panna enamus levinud torude ja filtrite baasil, kuid see variant ei meeldi mulle, torud on käsitööna tehtud ja pealegi võib paljugi sõltuda masina/mootori elueast ka.
Minu küsimus oleks, kes, kus tegeleks sellega, kas kellelgi on kogemusi? Arvamusi? Tänud!

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 21 Apr 2013, 22:39
Postitas puna
Suht samasse teemasse seega kirjutan siia.
Power commandril olemas igasugi lisa vigureid raha eest auto tune jne...
On keegi neid asju proovinud ja katsetanud?
Müügimees tegi vägahead promo igatahes

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 21 Apr 2013, 22:44
Postitas 001WTR
Dzintars Muiznieks Riias, tel. +371 29 238 657 Teeb head tööd ja ei puhu mulli.
[youtube][/youtube]

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 21 Apr 2013, 22:45
Postitas sepp
Ilmselt kõige parema tulemuse saad siiski reaalselt sõites ja logides ning selle reaalse sõidu logijärgi tehes kytusekaardi.
Ronny ehk viitsib seda teha ja ta on suht pädev sellel alal.

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 04 Mai 2013, 15:49
Postitas Nurech
Tean, et nii soomes kui lätis on teenindus punktid olemas kes just täpselt seda teevadki, kui sooviks jääda siiski kodumaiste teenuste juurde.
Kes see Ronny on, kuidas kontakti saaks? Või on ehk kellelgi muid soovitusi?

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 04 Mai 2013, 23:18
Postitas korke
Ronny teeb/tegi eestis.
Kasutaja bikersis ''nigga''


Kes teeb lätis ja kes teeb soomes ?????
Nurech kirjutas:Tean, et nii soomes kui lätis on teenindus punktid olemas kes just täpselt seda teevadki, kui sooviks jääda siiski kodumaiste teenuste juurde.
Kes see Ronny on, kuidas kontakti saaks? Või on ehk kellelgi muid soovitusi?

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 05 Mai 2013, 21:24
Postitas puna
Soomes tegijaid rohkemgi
Üks kellega rääkisin oli hajabuusiku aju lahti teinud ja pole commandrit vaja kasutab orig aju selleks.
Ise sõidab ta zx14 kiirendust
Küsimus kas teeb veel mõne ajuga sama oli vastus, et kui nõudlus tekib ja töö kinni makstakse
Busasi lihtsalt soomes liigapalju.

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 06 Mai 2013, 09:21
Postitas Nurech
Otse ajule muudatusi ei tahaks, esiteks kaoks ära power commander mõte, et käigult muuta segu koostist (kütuse kokku hoid pikemateks reisideks oleks parem), ning pealegi kui kunagi läheks orginaal jupid peale tagasi oleks ajule tehtud muudatused jäädavad ja peaks jällegi uuesti minema.
Kuid siiski paistab, et Eestis pole ühtegi ettevõtet kes teeks seda dyno peal.
Motodepoolt peaks küsima, egas see oleks vist ainuke koht.

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 06 Mai 2013, 10:58
Postitas puna
Loomulikult kui otse ajust teha ei ole commandrit tarvis

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 06 Mai 2013, 11:11
Postitas franz125
Veldil/Klausenil kah pink ju olemas(või vähemalt oli).

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 06 Mai 2013, 11:56
Postitas ivari
On, aga ennem mai keskpaika sinna ei pidanud saama kuna nad kolisid ümber oma seadmetega.

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 06 Mai 2013, 12:53
Postitas Nurech
franz125 kirjutas:Veldil/Klausenil kah pink ju olemas(või vähemalt oli).
Päris hea oleks kui teaks kes need on ka siis 8)

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 06 Mai 2013, 14:22
Postitas pacaan
Nurech kirjutas:
franz125 kirjutas:Veldil/Klausenil kah pink ju olemas(või vähemalt oli).
Päris hea oleks kui teaks kes need on ka siis 8)
Kirjuta Risto Klausenile email: risto at superbike punkt ee
Kuuldavasti mingi moment pannakse see pink jälle tööle, olen seda teenust ise korduvalt kasutanud, asi toimib.

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 06 Mai 2013, 14:33
Postitas Nurech
Tänud, kirjutan temale.

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 06 Mai 2013, 22:31
Postitas korke
Ma väga sügavalt kahtlen ,et sa rääkisid ikka õige inimesega kes on teinud aju lahti hayabusal.
Muidu googelda ja märgu sõnaks on ecueditor. Soomlased ei poolda sellist seadistamis viisi nagu logimist ja siis korigeerimist. Need ikka oma dünopingis möllavad.

Kawal on sama võimalus olemas aga veits keeruline.
puna kirjutas:Soomes tegijaid rohkemgi
Üks kellega rääkisin oli hajabuusiku aju lahti teinud ja pole commandrit vaja kasutab orig aju selleks.
Ise sõidab ta zx14 kiirendust
Küsimus kas teeb veel mõne ajuga sama oli vastus, et kui nõudlus tekib ja töö kinni makstakse
Busasi lihtsalt soomes liigapalju.

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 06 Mai 2013, 22:36
Postitas puna
Noh nii ta ise seletas, et on aju lahti teinud ja siis pingis seadistab aju ära.
Sama mis commandriga, aga commandrit pole lisaks vaja.

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 29 Mai 2013, 14:09
Postitas Kox
Kas Tartus ka keegi PC III USB-l kaardi oskaks üle vaadata?
Rattaks KTM Super Duke.
Tänud ette! :bsmile:

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 30 Mai 2013, 16:45
Postitas uuggu
Pingi teema huvitaks ennastki, ka umbkaudne teenuse hind siin-seal...
Hetkel ajasin TuneECU-ga omaSuperDukele mingi netist leitud mappingu peale, aga ikka sigarikas tundub olevat.
Haiseb nagu loom, samas sõidab päris mõnusalt :)

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 30 Mai 2013, 18:10
Postitas Kox
Mul just tundub, et teatud vahemikus võiks rohkem peale saada.
Elu esimene kokkupuude Power Commanderiga ka ehk uurin alles kuidas üldse sinna midagi peale saab lasta.

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 30 Mai 2013, 22:31
Postitas uuggu
Superduke.net infot terve myriaad. Otsi seal hex maps, seal teemas kõvast powercommanderi mape erinevatele setupitele kah.

Siiski valdavalt tuunitakse ktm-e Tuneecu nimelise progega. Vist lihtsalt majanduslikel põhjustel. Proge tasuta ja lisaks vaja ainult odavat kaablit...ja saad ajus surkida kuidas soovid.

Aga ilma dynota on see kokkuvõttes selline kõhutunde järgi sumpanuusutamine :)

Ahjaa. Ma synkisin gaasiliblikad ära. Nagu uue ratta oleks saanud :)
SD kohta ikka väga yhtlaseks ja nurruvaks muutus ratas.

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 31 Mai 2013, 09:23
Postitas nrvous
uuggu kirjutas:Pingi teema huvitaks ennastki, ka umbkaudne teenuse hind siin-seal...
Hetkel ajasin TuneECU-ga omaSuperDukele mingi netist leitud mappingu peale, aga ikka sigarikas tundub olevat.
Haiseb nagu loom, samas sõidab päris mõnusalt :)
Kui sul on kõik originaal (sisse-, väljalase, SAS aktiivne) siis soovitan LC8 jaoks seda map'i, ennem kui selle ECU'sse laed lisa sinna (F1/F2 tabelid) 2-4% kütust:
Pilt

ja muuda 2nd Throttle tabeli kõik väärtused 100 peale:
Pilt

Ülejäänud map'ide nimekiri asub siin

Seda sa ilmselt juba tead, et peale map'i laadimist tuleb "15 min. reset" teha!

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 31 Mai 2013, 12:27
Postitas uuggu
Mul on yoshi slipon, sekundaarsed liblikad väljas (ise arvan, et need 2 asja väga palju siiski originaalist erinevat küttesegu kaarti ei nõua - nimelt ka originaaliga tundus rikas)

iseasi sinu pakutud kaardiga on see, et mul SD 06 ja see mingi uuema STD oma. Ehk otse ei sobi vist juba ECU-le ning kas mootorid on 1:1-le samad? süütekaardid on ka igatahes erinevad...

Hetkel on mul peal 06_Akra_slip_on_smoothened.hex map.
Lippab võimsalt, haiseb võimsalt (rikas), lärmab ka tugevamalt kui originaal mäp ja kytuski kadus paagist nagu oleks auk sees...

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 31 Mai 2013, 12:41
Postitas nrvous
uuggu kirjutas:Mul on yoshi slipon, sekundaarsed liblikad väljas (ise arvan, et need 2 asja väga palju siiski originaalist erinevat küttesegu kaarti ei nõua - nimelt ka originaaliga tundus rikas)

iseasi sinu pakutud kaardiga on see, et mul SD 06 ja see mingi uuema STD oma. Ehk otse ei sobi vist juba ECU-le ning kas mootorid on 1:1-le samad? süütekaardid on ka igatahes erinevad...

Hetkel on mul peal 06_Akra_slip_on_smoothened.hex map.
Lippab võimsalt, haiseb võimsalt (rikas), lärmab ka tugevamalt kui originaal mäp ja kytuski kadus paagist nagu oleks auk sees...
Kui sul ei ole sissepritsega LC8 siis jah need mapid ei sobi, muidu ei tohiks aastaarv väga lugeda, uuematel mudelitel soovitatakse map ka ära muuta kui sekundaarsed liblikad eemaldad ja sumpa ära vahetad.

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 31 Mai 2013, 13:00
Postitas Deiv
:shock: APPI :wack:
Neti kaudu seadistate vä :?: :?: :?: (togi)

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 31 Mai 2013, 13:05
Postitas Andrea
E-riik. :lol:

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 31 Mai 2013, 13:16
Postitas Deiv
Eestis Kadaka tee alguses teeb Risto Klausen +37256241773
Soomes (Espoos ca 20 km Helsingist , seadistab - julgen väitta,et siinse regiooni parim seadistaja ) Sami v**u . Korduvalt külastand ning JAHH ta seadistab Hayabusa aju nagu Commanderit , kuid veel paremini !!!


Deiv :bsmile:

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 31 Mai 2013, 13:28
Postitas Tuono
Deiv kirjutas:Eestis Kadaka tee alguses teeb Risto Klausen +37256241773
Soomes (Espoos ca 20 km Helsingist , seadistab - julgen väitta,et siinse regiooni parim seadistaja ) Sami v**u . Korduvalt külastand ning JAHH ta seadistab Hayabusa aju nagu Commanderit , kuid veel paremini !!!


Deiv :bsmile:
Sami aadress: Alaniementie 2 :bsmile:

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 31 Mai 2013, 15:08
Postitas uuggu
Deiv kirjutas::shock: APPI :wack:
Neti kaudu seadistate vä :?: :?: :?: (togi)
Noh, niipalju kui võimalik :)
levinud seades ratastele on teiste pingis käinud meeste mäp-id saadaval.
ei arvesta 1:1 sinu mootori isikupäraga, aga kui ratas ja setup samad, siis laias laastus muude võimaluste puudumisel parem, kui mitte midagi :)

nrvous, ei ole LC 8 pritse alati sama, eri aastatel on erinevad ECU-d, ja vist erinevusi aastate ja mudelite lõikes ka mootorites (a la nukad vms).

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 31 Mai 2013, 15:11
Postitas sepp
tehke siin neti dynos yx tõmme ka,tahaks näha palju vääne on :mrgreen:

Re: K: Power Commander III mappimine

Postitatud: 31 Mai 2013, 16:26
Postitas pacaan
natuke võibolla ennatlikult kirjutan siia kuna pole asjad veel lõpuni kokku lepitud aga natuke teemasse see on, seega:

plaanime kasutaja Deiv-i turbo Hayabusaga (eeldatavalt 300 või veidi alla hj rattast) ja ühe umbes 2x lahjema V2 turbo rattaga minna dünopinki lähiajal asja uurima ning kui kaameramees kaamera ning aja leiab siis ehk saab ka mingit näitliku videomaterjali kunagi siia üleslaadida mida ja kuidas seal pingis täpsemalt tehakse. Eesti keeles.
Loodetavasti õnnestub näidata ka seda kui palju (või tegelikkuses pigem vähe) on ühel täiesti tavalisel enimostetud hinnaklassis (3-6k eur) kasutatud "mulonmaailmakiireimerrüks" tänava sportbike tüüpi mootorrattal tagarattasse kanduvat jõudu ja väändemomenti - võrreldes müügibrozhüüridesse kirja panduga.