Rumalad või segased küsimused jms
Moderaator: Moded
- 

franz125

- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 228 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
- 
				701

- Toetajaliige
- Tsikkel: Desert X, FE 350, Montesa
- Tänanud: 187 korda
- Tänatud: 102 korda
- Kontakt:
https://amehitus.eu/
Sõltub rattast, kõikidele ilmselt ei ole. Gessule ostsin need:retro kirjutas: ↑13 Okt 2025, 10:48Adv saapad kipuvad raamilt värvi maha kulutama - oskab keegi soovitada küljes püsivat mingit kilet või teipi, millega jalaraudade juurest katta?
Tavaline auto wrap-kile ilmselt üle paari korra peal ei püsi? Üks variant oleks mingist õhemast plastist tükk lõigata ja auto kereliimiga?
https://www.touratech.com/en/large-fram ... right.html
- 

MannyEric

- Toetajaliige
- Tsikkel: Gemelo de África
- Tänanud: 156 korda
- Tänatud: 29 korda
Kui sa tead, millises omavalitsuses ja nimekirjas ta kandideeris, siis saad siit kätte -> https://kov2021.valimised.ee/et/detailed-voting-result
Nime järgi otsida vist jah ei saa
Honda XL1000V '02 -> Honda CRF1100L '20
- 

kris.

- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 26 korda
- 

Maaks

- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 197 korda
- Tänatud: 426 korda
ERR näitab 2025a tulemusi
MannyEric kirjutas: ↑21 Okt 2025, 07:29Kui sa tead, millises omavalitsuses ja nimekirjas ta kandideeris, siis saad siit kätte -> https://kov2021.valimised.ee/et/detailed-voting-result
Nime järgi otsida vist jah ei saa
Sealt sain kätte.

2021
https://www.postimees.ee/7363928/vaata- ... kandidaate
2025
https://www.postimees.ee/8345607/kov202 ... -tulemused
- 

pühak

- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 222 korda
- Tänatud: 90 korda

siis väärib see ka väärkasutamist!"
- 

Macintosh
 Teema algataja
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1099 korda
- Tänatud: 1118 korda
- Kontakt:
Oota, ma vaatan oma kristallkuuli ... mmmm .... eeee ... hetk veel, pilt pisut udune ...
...
...
...jah ...
... selge, fifty-sixty, et KE saab tallinnas pukki ...
... või siis ei saa - klaaskuul on selles suhtes õige pisut ebamäärane
...aga...
... klaaskuul väidab, et Laura Põlvee on pesus seksikas.
Kontrollisin dlefist järgi ja tuleb välja, et vastab tõele https://tinyurl.com/26ofk2so
Seega võib kindlameelset öelda, et kuul töötab aga ilmselt on KE rikkis.
Muuga ma seda seleatada ei oska.

- 
				Ikka mina

- Tsikkel: KTM 380 2t, Suzu 450, KTM
- Tänanud: 89 korda
- Tänatud: 43 korda
Võiks sobida?
Kui ei siis moodustada kahele linnale üks linnavalitsus - nädal tööl ja siis tuleb nädalaks teine vahetus.
See ju ometi euroopalik ja lõimiv?
- 
				fomoco

- Tsikkel: Jawa 360
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 25 korda
Kahjuks ekraanifotot ma ei teinud ja kontakti ei salvestanud. Võibolla müüdi ära, võibolla aegus kuulutus.
Hind oli 400eur.
Oleks soov mõned varuosad osta enda masinale.
Ehk on kellegil tuttav või oskab keegi aegunud kuulutusi vaadata.
- 

Maaks

- Toetajaliige
https://www.google.com/search?sca_esv=b ... 1&dpr=1.26fomoco kirjutas: ↑25 Okt 2025, 09:42Paar nädalat tagasi oli soov.ee portaalis müügil üks vana Honda CB400, asus Viljandis mootori rikkega.
Kahjuks ekraanifotot ma ei teinud ja kontakti ei salvestanud. Võibolla müüdi ära, võibolla aegus kuulutus.
Hind oli 400eur.
Oleks soov mõned varuosad osta enda masinale.
Ehk on kellegil tuttav või oskab keegi aegunud kuulutusi vaadata.
Kas võis olla see:
Mootorratas Honda - Soov.ee
Omaniku telefoni number +37256181033,helista ja küsi lisa infot. Võta kuulutajaga ühendust. Ulvi Alits. Põhja-Sakala vald, Viljandimaa. Näita ...
- 

Vapsik

- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 20 korda
Sööb närvid ära, jääb mulje lausa et soovituslik on võimalikult diagonaali ennast panna selle manöövri ootele.
Enamus suudab eksami siiski sooritada. Aga kui juhtimisõigus käes, pole LS enam oluline. Foori tuled ja asulamärk on enamvähem meeles, kõik muu on hägune ja arusaamatu.
Ühesuunalisel teel oskab vasakpöördel paikneda sõiduõpetaja, eksamineerija ja mõni politseinik. Ülejäänud teevad vasakpöörde paremast servast, seal võid oma vana autorondi kindlustusele müüa kui tahad.
Normaalselt oskab manöövreid teha ikka väga vähe juhte.
Väga vasakusse serva ei tasu eksami ajal siiski ka ronida - eriti kui on kitsad õueala tüüpi teed. Eksamineerijale võib tunduda, et ületasid tee mõttelise keskjoone ja eksam ongi läbi. Pigem hoia raja keskele ja sõida pikalt ristmikule välja enne pööret + peeglisse vaatamine. A-kat eksamil tuleb kindlasti peatuda ja jalg maha panna kui on stopp märk või tee andmise kohustus halva nähtavuse korral.
- 
				701

- Toetajaliige
- Kontakt:
See oodatava käitumise muster on kah tegelt täiesti haigeks muutunud.
 Oluline on ju tegelikult peatuda, vaadata ja anda teed neile kellele peab.
  Oluline on ju tegelikult peatuda, vaadata ja anda teed neile kellele peab.Poiss mul kõva triali taustaga, käis enne eksamit spetsiaalselt jala maha panemist harjutamas. Vabas olekus ta võib täiesti pingevabal seal ka jalad peal mitu minutit istuda ja kuulata mis teised räägivad. Sama lugu on üle õla vaatamisega. Eksamineerija tõi põhjenduseks, et muidu ta ei saa aru, kas sa vaatad. Tulemuseks on, et enne rea vahetust vaatad peeglist ja siis keerad korra pead, et eksamineerija saaks rahule jääda, et vaatad. Kõlab nagu kõrgem debiilsus juba..
- 

ranel

- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 71 korda
- Tänatud: 380 korda
Kõrgem debiilsus on mootorrattaga liikluses mitte peaga veenduda, et keegi pole su kõrvale roninud. Mitu olukorda jäänud sellest tulemata, et olen viitsinud pead keerata.701 kirjutas: ↑Eile, 15:29See oodatava käitumise muster on kah tegelt täiesti haigeks muutunud.Oluline on ju tegelikult peatuda, vaadata ja anda teed neile kellele peab.
Poiss mul kõva triali taustaga, käis enne eksamit spetsiaalselt jala maha panemist harjutamas. Vabas olekus ta võib täiesti pingevabal seal ka jalad peal mitu minutit istuda ja kuulata mis teised räägivad. Sama lugu on üle õla vaatamisega. Eksamineerija tõi põhjenduseks, et muidu ta ei saa aru, kas sa vaatad. Tulemuseks on, et enne rea vahetust vaatad peeglist ja siis keerad korra pead, et eksamineerija saaks rahule jääda, et vaatad. Kõlab nagu kõrgem debiilsus juba..
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
- 
				joel

- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 121 korda
Ma tavaliselt "me too" postitusi ei viitsi väga teha, aga siinkohal teen erandi. Kuna tsikliga on sellest kõrvale vaatamisest korduvalt kasu olnud, siis on see ka autoga sõites harjumuseks saanud (ma sõidan vanade pannidega, millel pimenurgaandureid pole).
Samas ei saa salata, et see "oodatav käitumine" laieneb teinekord ka sellistesse olukordadesse, kus seda vaja pole. Näiteks ringteele välja sõites, kus ringile lähenedes on kogu ristmik nägemisulatuses ka ilma pead keeramata ja juba eemalt on näha, et ühtegi teist sõidukit ringil pole.
- 
				Ikka mina

Mul endal lisaks veel suunatulede maania kallal, juba aegsasti lülitan sisse et tagantulija konksu ei roniks.
Minu jaoks on täiesti arusaamatud need ""liiklejad" kes LIHTSALT suunda ei näita või teevad seda juba peale pööret - on ......!
Kustnagu häbi oleks teistele näidata et plaanin varsti pööret teha.
Olgu maanteel või asulas - lihtsalt tahaks tõesti vahest "õpetust anda" aga nohh, lihtsalt ei viitsi ajupuudelisi taga ajada.
- 
				vanalendur

- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
Milline neist kolmest ise oled või keerad ka paremast servast?
- 
				Ikka mina

Lõpuks ei saanudki enam aru mida nad tahavad - vasak serv vasakpöörde ajal Ok, selge aga krt, 10 cm liiga kesktelje lähedal, siis jälle liiga vasakul, ...
Ausalt, ........!
Absoluutselt arusaamatu kottimine, ilmselt sõltub palju eksamineeriast ja sõiduõpetajast.
- 

Maaks

- Toetajaliige
Üldse peaks edasi sõitjad tegelema rohkem edasi aga mitte tagasi vaatamisega - saate ise kiiremini edasi ja jääte teistele vähem jalgu

Paiknemise enda sõiduraja piires enne pöördeid valid ikka sellise, mis sulle sobib.
- 

ranel

- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 71 korda
- Tänatud: 380 korda
Mis tagurdamisest mootorratta sõidu puhul räägime? Nt malelauas sõit ja möödasõit. Reaalselt ikka vaatad peaga, mis kõrval toimub, mitte ei vaata vaid peeglit ju?Maaks kirjutas: ↑Täna, 15:17Ma olen enda jaoks puuduvad pimenurga andurid (enda arvates edukalt) asendanud natuke rohkem väljapoole reguleeritud peeglitega. Tagurdamiseks peab küll ennast natuke liigutama, aga ma suurema osa ajast sõidan edasi.
Üldse peaks edasi sõitjad tegelema rohkem edasi aga mitte tagasi vaatamisega - saate ise kiiremini edasi ja jääte teistele vähem jalgu
Paiknemise enda sõiduraja piires enne pöördeid valid ikka sellise, mis sulle sobib.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
Ei imestaks, kui seda mõni üksik teeb aga tundub, et 95% teevad seda - nagu oleks 12 meetrit haagist saabas ja see paneb imestama küll, kuna nad ei ole kunagi haagist vedanud.
- 
				jyrx

- Tsikkel: Beta RR350Racing, HondaCBR1000
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 36 korda
- 
				701

- Toetajaliige
- Kontakt:
Malelaua kohta ei tea rääkida aga nii sama linna peal või teel sõidan, siis vaatan ikka peeglist. Vahest, kui päris kindel pole, et äkki mõni on peegli pildist eespool siis vaatan nii sama kah kõrvale. Üle õla selja taha ilma peeglita ikka naljalt ei vaata.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
				Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
				Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
				Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.